Επικαιρότητα

Ετοιμάζεται για τη ΔΕΘ το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Off

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, θα συμμετάσχει με περίπτερο στην «85η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου. 

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται από το 1926, θεωρείται ως η «μητέρα» των εκθέσεων στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων με Β2Β, Β2C και B2G (business to government) οργανωτικά χαρακτηριστικά. 

Με άξονα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, η ΔΕΘ προάγει την ελληνική οικονομία και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ταυτόχρονα, δημιουργεί φυτώρια ανάπτυξης νέων κλαδικών εκθέσεων και άλλων γεγονότων με διεθνή προσανατολισμό.

H 85η ΔΕΘ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μαζί με τους εκατοντάδες εκθέτες της, ετοιμάζεται να υποδεχθεί ως τιμώμενη χώρα, την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας – ¬ μία από τις σημαντικότερες βιομηχανικές και ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου – η οποία θα παρουσιάσει τη δυναμική της εφ’ όλης της ύλης στην οικονομία, τις επιστήμες, την καινοτομία, την εργασία αλλά και τις ευκαιρίες και τις τάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δημιουργικών happenings θα αποτελέσουν πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες, δημιουργώντας την ετήσια γιορτινή ατμόσφαιρα στους κατοίκους της πόλης και τους επισκέπτες της. 

Με τον πήχη να ανεβαίνει υψηλότερα χρόνο με τον χρόνο, τόσο σε επίπεδο εκθετών όσο και επισκεπτών, η 85η ΔΕΘ θα μείνει πιστή στον διαχρονικό ρόλο της έκθεσης ως μοχλού ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Θα δώσει δε για μία ακόμη χρονιά το αναπτυξιακό στίγμα της χώρας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Άλλωστε, μεταξύ των επιχειρήσεων που θα φιλοξενήσει, θα βρίσκονται δεκάδες startups, με νέες, ευρηματικές επιχειρηματικές ιδέες. 

Το Επιμελητήριο πέραν της παρουσίας του θα διαθέσει χώρο περιπτέρου δωρεάν στις Επιχειρήσεις-Μέλη του που θα συμμετάσχουν.

Το κόστος του περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τα Μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτεραιότητα.

Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι:

1.  Η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2020.

2.  Καταβολή εγγύησης συμμετοχής στην έκθεση εκατό ευρώ (100,00€), η οποία θα επιστραφεί κατόπιν της συμμετοχής της Επιχείρησης-Μέλους.

3. Παρουσία εκπροσώπου της Επιχείρησης-Μέλους στο Περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν (εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις) στην 85η ΔΕΘ στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, να δηλώσουν έως 29.07.2020 το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική Αίτηση Συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / Enterprise Europe Network – Hellas, κα ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ

(Δ/νση : Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τηλ.: 26510.76589, Φαξ: 26510.25179, 

e-mail: enterprise-europe@cci-ioannina.gr , Ιστοσελίδα: www.cci-ioannina.gr )

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου