Αθλητικά

Προσπάθεια «αλλαγής σελίδας»

Off

Υποψηφιότητα ως επικεφαλής μίας κίνησης που παρουσιάζει συγκεκριμένο πρόγραμμα με αναπτυξιακή προοπτική και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, για την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος θέτει ο παλαίμαχος διεθνής πολίστας Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Οι εκλογές στην ΚΟΕ θα διεξαχθούν το φθινόπωρο σε ημερομηνία που θα καθοριστεί το επόμενο διάστημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τον κ. Γιαννόπουλο να είναι επικεφαλής μίας κίνησης που επιχειρεί να φέρει την αλλαγή στα ομοσπονδιακά δρώμενα του υγρού στίβου μετά από 36 χρόνια παρουσίας και παντοδυναμίας του κ. Διαθεσόπουλου.

Ο κ. Γιαννόπουλος βρέθηκε την Τρίτη και την Τετάρτη στα Γιάννενα όπου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των κολυμβητικών σωματείων της πόλης και της Ηπείρου, παρουσιάζοντας την πρότασή του για την επόμενη ημέρα της κολύμβησης στη χώρα.

Μιλώντας στο ITV ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές στην Ομοσπονδία, πρόσθεσε πως το πρόγραμμα και οι θέσεις της κίνησης συγκεντρώνουν θετικά σχόλια από όλη την Ελλάδα, για να καταλήξει λέγοντας πως το εγχείρημα είναι δύσκολο αλλά «αξίζει τον κόπο».

«Δεν είναι εύκολο γιατί για 36 χρόνια στην Ομοσπονδία βρίσκονται τα ίδια πρόσωπα με ισχυρές διασυνδέσεις και ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε ωστόσο την πεποίθηση ότι εμείς θα είμαστε οι νικητές», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στις συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους των Σωματείων της κολύμβησης και του πόλο στα Γιάννενα, αλλά επίσης και στις άριστες συνθήκες λειτουργίας τις οποίες συνάντησε στο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ.

«Τα Γιάννενα έχουν σωματεία που λειτουργούν εξαιρετικά και παράγουν αθλητές, που όμως δεν αξιοποιούνται όπως θα έπρεπε. Σε αυτό θέλουμε να βοηθήσουμε και ελπίζουμε οι άνθρωποι του υγρού στίβου να μας στηρίξουν», σημείωσε.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ