Αθλητικά

Όρεξη να έχεις να γράφεις ονόματα…

Off

Με τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών να κάνουν δύσκολη τη ζωή των παικτών στις προπονήσεις, η μοναδική επιλογή που έχει το τεχνικό επιτελείο είναι να κάνει νωρίς το πρωί την πρώτη προπόνηση και αργά το απόγευμα την δεύτερη.

Το ευτύχημα ωστόσο για τον ΠΑΣ είναι, ότι μέχρι στιγμής το μόνο που απασχολεί το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα γενικότερα είναι οι υψηλές θερμοκρασίες.

Οι προπονήσεις διεξάγονται χωρίς προβλήματα, με όλους τους παίκτες του ρόστερ στη διάθεση του Γιαννίκη, που αναμένεται να ανακοινώσει αύριο Σάββατο τα ονόματα των παικτών που θα αναχωρήσουν την Κυριακή με την αποστολή για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι μεταξύ των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή θα είναι τουλάχιστον πέντε νεαροί παίκτες από τα τμήματα υποδομής, που έχουν ακολουθήσει τον ρυθμό των προπονήσεων με την πρώτη ομάδα από την αρχή.

Αντίθετα, ο τερματοφύλακας Γιάννης Μπότσαρης που είχε ξεκινήσει και αυτός τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα από την αρχή πιθανολογείται ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή γιατί δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του το τεχνικό επιτελείο και μάλλον δεν πρόκειται να αποκτηθεί. Στα μεταγραφικά σενάρια η ονοματολογία καλά κρατεί και χθες τα νέα ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο ήταν αυτά του Καρασαλίδη και του Πίσπα, ωστόσο ο μόνος που μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα ονόματα είναι η ίδια η πραγματικότητα και οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ.

Λογικά σήμερα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Μανώλη Σάλιακα, που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΣ για διετές συμβόλαιο.

 

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου