Αθλητικά

Θα αγοράσει και χωρίς δοκιμαστικά

Off

Ο σοβαρός τραυματισμός του 22χρονου υπό δοκιμή Σωτήρη Πίσπα στην προπόνηση της Τρίτης επισκίασε την προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι. 

Ο νεαρός επιθετικός υπέστη κάταγμα ωλένης και κερκίδας θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει σίγουρα εκτός δράσης για τρεις μήνες. Ωστόσο δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και αυτό σημαίνει, ότι είναι «ξεκρέμαστος» εκτός και αν η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ του προσφέρει συμβόλαιο, αναγνωρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο, ότι ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΣ.  Οι παίκτες του ΠΑΣ δίνουν καθημερινά, διπλό ραντεβού στο γήπεδο, πρωί και απόγευμα, με τη δουλειά να συνεχίζεται εντατικά.

Το καθημερινό πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης και το απόγευμα τακτική με παιχνίδια κυκλοφορίας. Ζητούμενο του προπονητή και των συνεργατών του είναι η αφομοίωση των οδηγιών και της τακτικής από τους ποδοσφαιριστές.

Τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, όπως όμως και οι δοκιμές παικτών. Ήδη στο Καρπενήσι βρίσκεται και ο νεαρός τερματοφύλακας Κούμπουλας του Κερατσινίου και πληροφορίες αναφέρουν, ότι θα ανέβουν κι άλλοι για να δοκιμαστούν, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει, ότι ο ΠΑΣ θα αγοράσει μόνο με… δοκιμή. Είναι βέβαιο, ότι δε θα τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, όμως θα γίνουν σίγουρα κάποιες κινήσεις που θα ενισχύουν σημαντικά την μεσαία και την επιθετική γραμμή της ομάδας.

 

«Όχι άλλο αίμα αθώων»

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έμεινε απαθής στο δράμα των πολιτών της Βηρυτού και με ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Για ακόμη μία φορά στη γειτονιά μας, παιχνίδια επιρροής παίζονται στην πλάτη αθώων πολιτών, με αποτέλεσμα μία πολύπαθη χώρα, άλλοτε στολίδι της Μ. Ανατολής να θρηνεί νεκρούς.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και τη στήριξη της στους πολίτες του Λιβάνου, με μία και μόνο ευχή, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ».

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ