Αθλητικά

Εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων

Off

Στο γήπεδο επέστρεψαν την Κυριακή οι παίκτες του ΠΑΣ που μετά την επιστροφή τους από το Καρπενήσι είχαν τρεις ημέρες άδειας για να ξεκουραστούν ακολουθώντας ένα συντηρητικό ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Από την Κυριακή βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο, με τον Αργ. Γιαννίκη να αρχίζει σταδιακά να βάζει τους παίκτες του ρόστερ στη φιλοσοφία και την τακτική που θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το ενδιαφέρον ωστόσο των φιλάθλων έχει επικεντρωθεί στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τον ΠΑΣ μέχρι στιγμής να έχει ανακοινώσει δύο παίκτες, τους Σάλιακα και Πίρσμαν που ήδη έχουν ενσωματωθεί, ενώ τελειωμένη θεωρείται και η απόκτηση του Κάργα, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί για τυπικούς λόγους, αφού πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του με τη Λέφσκι Σόφιας. Οι πληροφορίες για τα μεταγραφικά αναφέρουν, ότι ο Γ. Χριστοβασίλης έχει ήδη έτοιμη μία μεταγραφή παίκτη, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Την απόκτηση αυτού του παίκτη, που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, θα συνοδεύσουν και άλλες ανακοινώσεις μεταγραφικού ενδιαφέροντος, αλλά και γενικότερου σχεδιασμού της ομάδας στον τομέα του μάρκετινγκ.

Προς το παρόν, στο ποδοσφαιρικό τμήμα καταγράφουν αποχωρήσεις, αφού ο Αλέξανδρος Νικολιάς αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα, αν και δεν επιθυμεί να αγωνιστεί δανεικός για δύο χρόνια, όπως φημολογείται πως υπήρξε η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΛ.

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται και ο Άγγελος Ζιούλης, που ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται για τη φετινή χροιά και οι πληροφορίες τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στη Λαμία.

Τέλος, αν λάβει κάποιος υπόψιν τα δημοσιεύματα για έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τερματοφύλακα, με τις περιπτώσεις των Κότνικ και Μέγιερι να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, τότε αντιλαμβάνεται ότι προφανώς υπάρχει θέμα, με τον Μ. Γιαννίκογλου ή και με τον νεαρό Μπότσαρη, που συνεχίζει πάντως να προπονείται με την ομάδα.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ