Επικαιρότητα

Συνεχές ενδιαφέρον από τον Δήμο Κόνιτσας για την τηλεοπτική κάλυψη

Off

Η Δημοτική Αρχή Κόνιτσας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Βουλευτή Ιωαννίνων Ν.Δ. Γεώργιο Αμυρά  για την κοινοβουλευτική του παρέμβαση- επερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κύριο Κυριάκο Πιερρακάκη, με την οποία ζήτησε την ολοκλήρωση του έργου για πρόσβαση στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία των 165 οικισμών του νομού Ιωαννίνων που ανήκουν στις λεγόμενες «λευκές περιοχές» και δεν έχουν τηλεοπτική πρόσβαση στους σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

Το Υπουργείο ενημέρωσε τον βουλευτή ότι «Σχετικά με τα τεχνικά και λειτουργικά προβλήματα του έργου “Πρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας” έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες στις οποίες περιλαμβάνεται η ανανέωση σύμβασης με ειδικευμένο εξωτερικό σύμβουλο προκειμένου να επιτευχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η καθολική τηλεοπτική κάλυψη στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας».

Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί στενά το ζήτημα της τηλεοπτικής κάλυψης στα χωριά του Δήμου μας και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς. 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ