Επικαιρότητα

Το IEK DELTA 360 Football Club βάζει γκολ

Off

Το ποδοσφαιρικό όνειρο λαμβάνει «σάρκα και οστά» και αυτό έγινε αντιληπτό στην πρώτη συγκέντρωση του IEK DELTA 360 Football Club.

Το νέο δημιούργημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ο οποίος πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, συνδέοντας την εκπαίδευση με τον αθλητισμό! 

Oι ποδοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος IEK DELTA 360 FC, αλλά και οι μικροί αθλητές από τις ακαδημίες IEK DELTA Soccer School μαζί με τους γονείς, τους βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Oι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τους καλύτερους προπονητές, άριστους γνώστες του αντικειμένου, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις και την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή. 

Στα πρότυπα του Κολεγιακού Αθλητισμού των Η.Π.Α. κάθε αθλητής της αγωνιστικής  ομάδας θα έχει πλήρη Υποτροφία Σπουδών σε όποια από τις 85 ειδικότητες της Σχολής μας επιθυμεί και με τη στήριξη του Γραφείο Σταδιοδρομίας θα έχει πλήθος ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης, ανεξαρτήτως των ποδοσφαιρικών του επιδόσεων.

Αυτό που επιθυμεί η Διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο αθλητισμός να αποτελεί εφαλτήριο και εισιτήριο για την εκπαίδευση των νέων!  

Το IEK DELTA 360 Football Club θα υποστηρίζεται καθημερινά από τους εκπαιδευτές και σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στους τομείς της Προπονητικής, της Φυσικοθεραπείας, των ειδικοτήτων Υγείας – Παιδαγωγικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Επίσης, οι αγώνες του IEK DELTA 360 Football Club θα έχουν πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη από τους σπουδαστές και καθηγητές του τομέα ΜΜΕ!

Μέσα από την αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία IEK Delta 360 – ΙΕΚ Δέλτα 360 και PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι αθλητές του ΙΕΚ DELTA 360 FC θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εμπειρίες από τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό οργανισμό της Β. Ελλάδας έχοντας εξασφαλίσει ταυτόχρονα και το επαγγελματικό τους μέλλον.

Δήλωσε συμμετοχή: https://www.iekdelta360.gr/iek-delta-360-official-football-club

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου