Επικαιρότητα

Οι κρίσιμες ώρες πριν από την εξαφάνιση

Off

Τα αρχικά στοιχεία και τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έχασε τη ζωή του, επιβεβαιώνουν με απόλυτα σαφή και κατηγορηματικό τρόπο και τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ
Τα πρώτα αποτελέσματα που προκύπτουν από την έρευνα που έγινε στα στοιχεία, δείχνουν, ότι ο 20χρονος έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το μαχαίρι που βρέθηκε σε πολύ κοντινή απόσταση, ενώ δεν προκύπτει εμπλοκή ή παρουσία άλλου ατόμου στο σημείο.
Οι αναλύσεις των εργαστηρίων έδειξαν, ότι στο μαχαίρι με το οποίο έκοψε τις φλέβες του, ταυτοποιήθηκε μόνο το δικό του DNA ενώ στα ρούχα εντοπίστηκαν μεγάλες «αόρατες» κηλίδες αίματος. 
Επίσης από τις αναλύσεις που έγιναν στο χώμα διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για το ίδιο με αυτό του σημείου όπου εντοπίστηκε νεκρός.
Όλα οδηγούν στην αυτοχειρία, όπως ήταν και η αρχική εκτίμηση.
Το πόρισμα των αναλύσεων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα αποσταλεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων που ενεργεί την προανάκριση, ώστε να συμπεριληφθεί στο φάκελο της υπόθεσης.
Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που διενεργεί ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πάντως που ασχολούνται από την αρχή με την υπόθεση Γιακουμάκη επιμένουν να αναζητούν τυχόν λεπτομέρειες που δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα, όχι τόσο για τις συνθήκες που επικρατούσαν και βίωνε ο νεαρός σπουδαστής εντός της Γαλακτοκομικής Σχολής, όσο για το τι έγινε τις κρίσιμες ώρες πριν την εξαφάνισή του. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη νέα κατάθεση της μητέρας του Βαγγέλη, με την οποία μίλησε τηλεφωνικά την προηγούμενη ημέρα της εξαφάνισης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της μίας ώρας, μήπως υπάρχει κάτι που δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ