Αθλητικά

Χαμηλοί τόνοι ενόψει πρεμιέρας

Off

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΣ, για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Οι Γιαννιώτες βέβαια δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι, αφού τα δύο πρώτα παιχνίδια βάσει προγράμματος, με Απόλλωνα Σμύρνης και Λάρισα, θα διεξαχθούν σε εμβόλιμες ημερομηνίες και είναι δεδομένο, ότι υπάρχει και αγωνία και ενδιαφέρον για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα. 

Ο Γιαννίκης πριν από έναν περίπου μήνα είχε δηλώσει, ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη με βάση το δικό του πλάνο, αλλά και την πρόοδο στην στελέχωση του ρόστερ, που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, στις αρχές Νοεμβρίου.

Η εικόνα όμως του ΠΑΣ στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με τη Λάρισα την Κυριακή ήταν ενθαρρυντική, σε βαθμό απορίας μάλιστα, για το επίπεδο ετοιμότητας που έδειξαν οι παίκτες του Γιαννίκη, έπειτα από εξίμιση μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Οι πραγματικές δυνατότητες ωστόσο κάθε ομάδας φαίνονται στα επίσημα και όχι στα φιλικά παιχνίδια και έτσι κανείς δεν πρέπει να ασχολείται με το φιλικό της Καλαμπάκας, αφού τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για τον ΠΑΣ. Απέναντι στον Άρη, που προέρχεται από την ευρωπαϊκή «σφαλιάρα» από μία άσημη ουκρανική ομάδα, αλλά που με δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια είναι πρώτος στη βαθμολογία, ο ΠΑΣ καλείται να αιφνιδιάσει τους «κίτρινους» και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί όχι και τη νίκη. Οι δυνατότητες υπάρχουν, οι ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, οι έδρες τη φετινή χρονιά δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο, επομένως, στο χέρι του ΠΑΣ είναι να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

 

Δύσκολα Κάστρο και Παμλίδης

Για το παιχνίδι της Κυριακής είναι ακόμη νωρίς να κάνει κάποιος εκτιμήσεις για τους παίκτες που έχουν προβάδισμα αν και κάποιες θέσεις, όπως αυτές της άμυνας έχουν «κλειδώσει», με τους Χουτεσιώτη, Κάργα, Παντελάκη, Σάλιακα και Πίρσμαν. Από εκεί και ύστερα, υπάρχουν παίκτες που έχουν προβάδισμα, όπως οι Σιόντης, Νάουμετς, Λέο, Κρίζμαν, Καρτάλης, αλλά ο Γιαννίκης είναι εκείνος που θα περιμένει ως την Παρασκευή να δει λεπτομέρειες στις προπονήσεις για να καταλήξει. Το δυσάρεστο για τον ΠΑΣ είναι, ότι ο Κάστρο και ο Παμλίδης, που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, δύσκολα θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για την Κυριακή ή ακόμη και αν τελικά τεθούν στη διάθεσή του, πολύ δύσκολα θα ξεκινήσουν από την αρχή.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου