Αθλητικά

Δε θα παίξει το ίδιο ανοιχτά με Ολυμπιακό

Off

Ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Αργ. Γιαννίκη να έχει στη διάθεσή του το σύνολο των παικτών του ρόστερ με εξαίρεση τον Γιάννη Κάργα. Στη χθεσινή προπόνηση όπως και στην αποθεραπεία της Δευτέρας πήρε κανονικά μέρος και ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ, η μεταγραφή του οποίου έχει οριστικοποιηθεί, δεν έχει όμως ακόμη ανακοινωθεί. 

Ο λόγος είναι η καθυστέρηση στην αποστολή των εγγράφων του από την Ομοσπονδία της Αργεντινής προς την ΕΠΟ. Μόλις αυτό τακτοποιηθεί, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από τον ΠΑΣ.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως, ότι ο 22χρονος αργεντινός δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής, αν όχι στο παιχνίδι με τον Βόλο εκτός έδρας, μετά τη διακοπή, σε εκείνο με την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» που ακολουθεί.

Αναφορικά με την τακτική με την οποία θα προσεγγίσει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ο Αργ. Γιαννίκης θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι δε θα ακολουθήσει το ίδιο πλάνο με αυτό της αναμέτρησης με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που αν βρει χώρους, μπορεί να «σκοτώσει» ποδοσφαιρικά κάθε αντίπαλο και μία τέτοια κίνηση από οποιαδήποτε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος θα ισοδυναμούσε με υπογραφή εκ των προτέρων, μίας εύκολης ήττας.

Αυτό δε σημαίνει από την άλλη, ότι ο μοναδικός τρόπος παιχνιδιού για τον ΠΑΣ την Κυριακή, θα είναι να ταμπουρωθεί στην άμυνά του. Ένα πιθανό ενδεχόμενο θα πρέπει να θεωρείται ένας εκ των Λέο και Κρίζμαν που αγωνίστηκαν βασικοί με τον Άρη, να μείνει στον πάγκο και τη θέση του να πάρει ένας παίκτης για τη μεσαία γραμμή, όπως ο Κάστρο ή ακόμη και ο νεαρός Λώλης, που μπορεί να προσδώσει μεγάλη ταχύτητα στις αντεπιθέσεις.

Αν και κάτι τέτοιο δε θεωρείται και πολύ πιθανό, ο ΠΑΣ θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί όποια ευκαιρία παρουσιαστεί, αξιοποιώντας την πιθανή κόπωση του Ολυμπιακού από το παιχνίδι με την Ομόνοια, και το ταξίδι της επιστροφής, αλλά και το ενδεχόμενο αποπροσανατολισμού από την εξασφάλιση της συμμετοχής του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Δοκιμή στο VAR

Χθες το απόγευμα στους «Ζωσιμάδες» διεξήχθη και ένα φιλικό διπλό, προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων Κ17 και Κ19 του ΠΑΣ, ώστε να δοκιμαστεί το VAR που έχει ήδη εγκατασταθεί στα θεωρεία του γηπέδου.

 

Χουτεσιώτης: 

«Να το ευχαριστηθούμε» 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό OverFM, ο τερματοφύλακας και εκ των αρχηγών του ΠΑΣ Λευτέρης Χουτεσιώτης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις εμπειρίες που αποκόμισε το διάστημα που ανήκε στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αντιμετωπίζω ανθρώπους που συνυπήρξαμε. Όλο αυτό, μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει και θα ήθελα να υπάρχει θέαμα και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό. Είχα συζητήσει με τον Αντώνη Νικοπολίδη, γιατί είχαμε συνυπάρξει στον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν είχαμε μιλήσει για το πώς βίωσε εκείνος τις διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν. Από την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκα στην ομάδα, είχα την τύχη να συνεργάζομαι με σπουδαίους τερματοφύλακες. Είχαν στοιχεία που μου έλειπαν και προσπάθησα να τα υιοθετήσω. Το κέρδος ήταν να παίρνω στοιχεία από τους άλλους τερματοφύλακες, ώστε να τα προσθέσω στο δικό μου παιχνίδι».

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ