Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 07:35
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα

Κάλεσμα ενόψει της απόφασης για την Χρυσή Αυγή

Off

Με τη συμμετοχή του 50% του συνολικού αριθμού των παραγωγών και με την απόσταση των πάγκων μεταξύ τους να είναι πέντε μέτρα, θα λειτουργήσουν μέχρι νεωτέρας οι λαϊκές αγορές στο δήμο Ιωαννιτών, τόσο στην Αγία Μαρίνα, όσο και οι συνοικιακές.

Η απόφαση επιβολής περιοριστικών μέτρων στο δήμο Ιωαννιτών περιλαμβάνει και συγκεκριμένες απαγορεύσεις και οδηγίες για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών και σε αυτές ο δήμος Ιωαννιτών, σε συνεργασία με την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών της περιφέρειας Ηπείρου, τη Δημοτική Αστυνομία και τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, ανταποκρίθηκε άμεσα. 

Την Τρίτη, στις λαϊκές στην Αγία Μαρίνα, αλλά και στην λαϊκή των Αμπελοκήπων στην πλ. Χατζή συμμετείχαν μόνον οι παραγωγοί που διατηρούν μονό αριθμό πάγκου, ενώ την επόμενη σειρά θα έχουν οι παραγωγοί με ζυγό αριθμό.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Β. Βλέτσας αναφέρθηκε στη διαδικασία και τη μάχη με το χρόνο που δόθηκε από το βράδυ της Δευτέρας, ώστε από το πρωί της Τρίτης, να είναι όλα έτοιμα και να αποφευχθούν παρατράγουδα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχυση. Εξέφρασε δε, θερμές ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή τους, προς την αρμόδια Επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου την ΕΛ.ΑΣ και τη Δημ. Αστυνομία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου