Επικαιρότητα

Το Σχολείο Β’ Ευκαιρίας υποδέχθηκε τους μαθητές του

Off

Με διαφορετικούς όρους λόγω των συνθηκών της πανδημίας, αλλά με το ίδιο, ασίγαστο πάθος και τη διάθεση για μάθηση, το Σχολείο Β’ Ευκαιρίας υποδέχθηκε και επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης τους μαθητές του πρώτου εξαμήνου. 

Λόγω των συνθηκών, ο καθιερωμένος αγιασμός για την υποδοχή των νέων μαθητών και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δεν πραγματοποιήθηκε, με τους μαθητές να μπαίνουν κατευθείαν στις τάξεις και να ενημερώνονται για το καθημερινό πρόγραμμα των μαθημάτων. Για να μην υπάρχει συγχρωτισμός στις αίθουσες η διεύθυνση του Σχολείου σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της εκπαίδευσης και το υπ. Παιδείας προχώρησε σε μείωση του αριθμού των πρωτοετών, ωστόσο οι εγγραφές για την κάλυψη των κενών θέσεων, όπως ανέφερε η διευθύντρια Καίτη Σεντελέ, συνεχίζονται μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. 

Αντιμετωπίστηκε επίσης το βασικό πρόβλημα με την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού, με την παρέμβαση της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την διάθεση δύο επιπλέον καθηγητών, τουλάχιστον μέχρι το Νοέμβριο, όταν και αναμένεται να τοποθετηθούν οι ωρομίσθιοι. Η κα Σεντελέ εξέφρασε παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς τη δημοτική αρχή, προσωπικά προς τον δήμαρχο Μ. Ελισάφ, τους αντιδημάρχους Γ. Αϊβατίδη και Γ. Λώλη αντίστοιχα για τη βοήθειά τους, καθώς επίσης προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κων. Τασούλα, τους βουλευτές Ιωαννίνων Στ. Καλογιάννη και Γ. Αμυρά και τέλος τους δημάρχους Ζίτσας Μιχ. Πλιάκο και Ζαγορίου Γ. Σουκουβέλο για το ενδιαφέρον τους για το Σχολείο.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ