Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 05:53
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Απριλίου 2015
Επικαιρότητα

Ούτε ανησυχία, αλλά ούτε και εφησυχασμός

Off

Ούτε έντονη ανησυχία, αλλά ούτε και εφησυχασμός. Αυτό είναι το μήνυμα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων απέναντι στις φημολογούμενες αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην κυνηγετική δραστηριότητα το επόμενο διάστημα, στη βάση άλλωστε του προεκλογικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η συζήτηση που αναπτύχθηκε με ιδιαίτερη ένταση μάλιστα την προεκλογική περίοδο που έφτανε μέχρι και στο ενδεχόμενο απαγόρευσης της δραστηριότητας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, όμως η αλήθεια είναι, ότι δε συνεχίστηκε και μετεκλογικά. 
Όπως άλλωστε τόνισε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων Ευαγ. Λύτρας, «στην Ελλάδα πολλά λέγονται προεκλογικά, δε γίνονται όμως μετεκλογικά».
Ωστόσο όπως είπε, ο κυνηγετικός κόσμος δεν έχει λόγους να ανησυχεί για το μέλλον της δραστηριότητας, εφόσον όπως είπε, αυτή, ασκείται σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες που τη διέπουν.
«Το διαβατήριό μας προς την κοινωνία μας το δίνει η πρακτική μας. Δεν ανησυχούμε, αλλά δεν εφησυχάζουμε κιόλας», τόνισε ο κ. Λύτρας.
Αύριο Κυριακή στις 10.30 στα Λιθαρίτσια πραγματοποιείται η ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων στην οποία θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που σχετίζονται με την άσκηση της δραστηριότητας.
«Το κυνήγι δεν κινδυνεύει από τους εξωγενείς παράγοντες, όπως είναι οι οικολόγοι ή οι οικολογούντες. Κινδυνεύει περισσότερο από τους άφρονες συναδέλφους που δυστυχώς πολλές φορές τους ανεχόμαστε», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ