Τελευταία Νέα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 11:48
Τελευταία Ενημέρωση: 15 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα

Ξεπέρασαν τα 1200 τα τεστ ταχείας ανίχνευσης

Off

Περισσότερα από 1200 τεστ ταχείας ανίχνευσης covid-19 πραγματοποίησαν οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ από το πρωί της Τετάρτης, μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ η δειγματοληψία συνεχίστηκε και χθες το απόγευμα και ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι.

Μόνο την Πέμπτη, ο συνολικός αριθμός των τεστ που έγιναν έφτασε τα 900 με τα αποτελέσματα να μην έχουν ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν και ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Πάντως, ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο συνολικός αριθμός των θετικών τεστ δεν είναι μεγάλος, τουλάχιστον τέτοιος που να εντείνει ακόμη περισσότερο την αγωνία και ανησυχία λόγω της διασποράς στην κοινότητα τις τελευταίες 15 ημέρες. Αυτό ωστόσο είναι κάτι που αποτελεί συνάρτηση πολλών παραγόντων.

Και χθες πάντως, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τη συνεχόμενη βροχόπτωση, κατά τις πρωινές ώρες, ήταν μεγάλος ο αριθμός των πολιτών, που προσήλθε για α κάνει το τεστ κάτι που έγινε κα τις απογευματινές ώρες.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με τις τελευταίες δειγματοληψίες σήμερα Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00 στο διοικητήριο της περιφέρειας Ηπείρου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου