Αθλητικά

Λαβωμένος στη «μέση» ο ΠΑΣ

Off

Με δυσμενείς όρους θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού ο Αργύρης Γιαννίκης δε μπορεί να υπολογίζει σε τρία βασικά στελέχη της ομάδας. Η απουσία του Κρίζμαν ήταν δεδομένη από την αρχή της εβδομάδας αφού δεν κατάφερε να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και δύσκολα θα είναι παρών και στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Λάρισα στους «Ζωσιμάδες».

Σε αυτήν προέκυψε η απουσία του Σιόντη, που αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, και οι εξετάσεις έδειξαν, ότι έχει υποστεί κάκωση στα πλευρά, επομένως προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να μην υπάρξει κάποια πιθανή υποτροπή. Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής όμως, στην τελευταία προπόνηση, ο Φάμπρι Κάστρο αισθάνθηκε έναν σπασμό στο δικέφαλο και με δεδομένο, ότι έχει τραυματιστεί ξανά στο ίδιο σημείο και έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, το ιατρικό επιτελείο έκρινε, ότι δε μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Έτσι, ο Αργ. Γιαννίκης καλείται ξαφνικά να βρει λύσεις εκ των έσω για τη μεσαία γραμμή, χάνοντας τα δύο βασικά αμυντικά του χαφ. Τα περιθώρια και οι εναλλακτικές που έχει στα χέρια του ο κ. Γιαννίκης δεν είναι πολλές και αυτές συμπυκνώνονται στην χρησιμοποίηση από την αρχή του αγώνα του Λιάσου, για τη μία από τις δύο θέσεις στα αμυντικά χαφ. Η δεύτερη θέση εκτός απροόπτου θα καλυφθεί από τον Καρτάλη, που έδειξε και σε άλλα παιχνίδια, ότι μπορεί να προσαρμοστεί στη θέση αυτή, έστω κι αν δεν είναι η φυσιολογική για τις ικανότητές του. 

Το βέβαιο είναι, ότι ο ΠΑΣ θα παραταχθεί «πληγωμένος» στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε έναν αντίπαλο, που έχει ξεκινήσει μέτρια στο πρωτάθλημα τις υποχρεώσεις του, προέρχεται όμως από μία εύκολη νίκη επί του Παναιτωλικού και θέλει να διπλασιάσει άμεσα τις νίκες του.

Οι Γιαννιώτες από την άλλη είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τους πάντες με τις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και κυνηγώντας σε όλα τα παιχνίδια τη νίκη, προέρχεται όμως από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και ένα δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα, δε θα το ήθελε κανείς.

Μία πιθανή 11άδα για τον ΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι θα περιλαμβάνει τους: Χουτεσιώτη, Σάλιακα., Πίρσμαν, Κάργα, Παντελάκη, Καερτάλη, Λιάσο, Παμλίδη, Νάουμετς, Λέο και Ελευθεριάδη.

Η 20άδα του ΠΑΣ που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα αποτελείται από τους: Χουτεσιώτη, Γιαννίκογλου, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Κάργα, Πίρσμαν, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Γώγο, Καρτάλη, Λώλη, Ντομίνγκεζ, Νάουμετς, Λιάσο, Μπρένερ, Δούμτση, Ελευθεριάδη, Παμλίδη, Λέο.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ