Επικαιρότητα

Ξεκινά πρόγραμμα στειρώσεων στα αδέσποτα της ΒΙ.ΠΕ.

Off

Ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων και τη συνδρομή  ιδιώτη κτηνιάτρου ξεκινά πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων σκύλων της Βιομηχανικής Περιοχής. 

Αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου το πρωί της Παρασκευής με τη συμμετοχή της αρμόδιας Αντιδημάρχου Κατερίνας Μπαλάφα, του Προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων Λευτέρη Αραμπατζή και του κτηνίατρου Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου. Στόχος της δράσης  είναι να στειρωθούν τα αδέσποτα, πάνω από 50 σκύλοι, οι οποίοι κινούνται στους χώρους της ΒΙ.ΠΕ. και η διαχείρισή τους είναι δύσκολη.

«Προχωράμε σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη διαχείριση του δυσεπίλυτου ζητήματος των αδέσποτων στο Δήμο μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον συνδημότη μας κτηνίατρο για την αφιλοκερδή προσφορά του, καθώς και την αρμόδια Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. για την αγαστή συνεργασία» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος μετά το πέρας της συνάντησης. 

Να σημειωθεί πως, την περισυλλογή των αδέσποτων θα αναλάβει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων, οι στειρώσεις θα διενεργούνται αφιλοκερδώς από τον ιδιώτη κτηνίατρο  ενώ τα έξοδα των υλικών θα καλύψει ο Δήμος Ζίτσας.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ