Αθλητικά

Θλίψη στον ΠΑΣ για την απώλεια του Γεωργιάδη

Off

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε χθες από τη ζωή ο Αντώνης Γεωργιάδης, ένας από τους κορυφαίους έλληνες προπονητές, που έγραψε τη δική του ιστορία και στον πάγκο του ΠΑΣ, τα χρόνια του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο Γεωργιάδης κατέγραψε τις περισσότερες παρουσίες σε παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην καριέρα του (586), ενώ κάθισε στον πάγκο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δύο διετίες 1974-1976 και 1977-1979. 

Τη σεζόν 1975-1976 ο ΠΑΣ τερμάτισε για πρώτη φορά στην 5η θέση. Το καλοκαίρι του 1977 επέστρεψε οδηγώντας και πάλι τον ΠΑΣ στην 5η θέση της βαθμολογίας, με την ομάδα να κερδίζει την έξοδό της στην Ευρώπη και το Βαλκανικό κύπελλο. 

Κάθισε στον πάγκο του ΠΑΣ σε 132 αγώνες, ρεκόρ που διατηρήθηκε μέχρι πρόπερσι με τον Γ. Πετράκη να το «σπάει». Όμως ο Γεωργιάδης είναι ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στον πάγκο του ΠΑΣ, έχοντας 51 έναντι 50 του Πετράκη.

«H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, μαζί με όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, πενθεί για την απώλεια ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τη μεγάλη ομάδα μας της δεκαετίας του ’70.

Καλό ταξίδι Αντώνη Γεωργιάδη.

Θα σε έχουμε για πάντα στις καρδιές μας.

Θα είσαι πάντα κομμάτι της ιστορίας μας», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της.

 

Επέστρεψε στον 

Άρη ο Νιαρχάκος

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημ. Νιαρχάκο ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τον πρώην πλέον επιχειρησιακό διευθυντή της ομάδας να επιστρέφει και πάλι στον Άρη, όπου αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού. Όπως φαίνεται πάντως, η ΠΑΕ θα κινηθεί για την συμφωνία με άνθρωπο του χώρου, που θα αναλάβει έναν ενεργό ρόλο, ίσως περισσότερο κοντά σε αυτόν του γενικού αρχηγού από αυτόν του επιχειρησιακού διευθυντή, που αποδείχθηκε μάλλον, ότι δεν είχε σαφείς και ουσιαστικές αρμοδιότητες.

«H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το Διευθυντή της ομάδας μας κ. Δημήτρη Νιαρχάκο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Νιαρχάκο, ο οποίος όπως πάντα προσέφερε τις υπηρεσίες του με άρτιο επαγγελματισμό και ήθος.

Δημήτρη θα είσαι πάντα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Π.Α.Σ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις και καλή αντάμωση», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 

Προετοιμασία 

για τον ΠΑΟΚ

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ με τον Γιαννίκη να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες αφού και οι Κάστρο και Κρίζμαν ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Στο μεταξύ, ο νεαρός Λώλης και οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες άρχισαν ήδη να προκαλούν το ενδιαφέρον ομάδων, με χθεσινό δημοσίευμα να αναφέρει, ότι για τον 18χρονο νεαρό μέσο του ΠΑΣ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Στουτγκάρδη, στην οποία αγωνίζεται ο Ντίνος Μαυροπάνος, ως δανεικός από την Άρσεναλ.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ