Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 06:48
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Νοεμβρίου 2020
Αθλητικά

Αναμένεται η παραλαβή του ταρτάν από τους «Ζωσιμάδες»

Off

Την αρμόδια τεχνική διεύθυνση της ΓΓΑ περιμένει η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ προκειμένου αφενός να παραλάβει το έργο της ανακατασκευής του ταρτάν στίβου και αφετέρου να διαπιστώσει τα προβλήματα που έχουν ήδη δημιουργηθεί, ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις για την αποκατάστασή τους. 

Το γεγονός, ότι σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και ενώ καθημερινά διεξάγονται προπονήσεις, ενώ έχουν διεξαχθεί και πανελλήνια πρωταθλήματα, το έργο δεν έχει ακόμη παραλειφθεί από τη ΓΓΑ δημιουργεί κάποια ανησυχία και προβληματισμό, με την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ να επισημαίνει, ότι η προηγούμενη διοίκηση έπραξε ό,τι ήταν δυνατό για το έργο, αλλά οι εργολάβοι θα πρέπει να ελέγχονται από τις υπηρεσίες.

«Δεν ξέρω αν έγιναν κακοτεχνίες ή αν υπήρξαν άλλα λάθη, το βέβαιο είναι, ότι για να κάνουμε εμείς την αποκατάσταση των φθορών που ήδη εντοπίζουμε, θα πρέπει να γίνει παραλαβή του έργου από τη ΓΓΑ», ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Π. Κολόκας. 

Στο μεταξύ, οι παρεμβάσεις για την βελτίωση και άλλων χώρων στους «Ζωσιμάδες», όπως οι χώροι πίσω από τα δύο πέταλα, συνεχίζονται ώστε να δημιουργηθούν νέοι ωφέλιμοι χώροι που μπορούν να αξιοποιηθούν έστω και ως χώροι αποθήκευσης. Στα σχέδια της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ είναι ακόμη η προμήθεια ενός ηλεκτρονικού πίνακα (matrix), η αποκατάσταση κάποιων προβλημάτων στην καταπακτή (φυσούνα) των αποδυτηρίων ποδοσφαίρου και στη συνέχεια, «…όσο μας επιτρέπουν οι δυνατότητες θα προχωρήσουμε στις παρεμβάσεις στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο», σημείωσε ο κ. Κολόκας.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ