Χωρίς κατηγορία

Ακρωτηριάστηκε στο χέρι 19χρονος φίλαθλος

Off

Δύσκολες ώρες περνά από το απόγευμα της Κυριακής ένας 19χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Αχέρων Καναλλακίου – ΠΑΣ Πρέβεζα, στο Δημοτικό στάδιο Καναλλακίου.
Ο 19χρονος ακρωτηριάστηκε σε δύο δάχτυλα του αριστερού του χεριού, (δείκτης και μέσος) ενώ υπέστη σοβαρές βλάβες στον αντίχειρα.
Όπως αναφέρεται στο αστυνομικό δελτίο, ο 19χρονος  πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα και ενώ βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου, στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει κροτίδα, αυτή εξερράγη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό του χέρι.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται. 
Το απόγευμα της Κυριακής, ο 19χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο ΠΠΓΝΙ, όπου όμως δεν έγινε καν προσπάθεια επανασυγκόλλησης των δύο ακρωτηριασμένων δαχτύλων του, τα οποία εξαερώθηκαν από την ισχυρή έκρηξη! 
Αντιμετωπίστηκε η αιμορραγία και έγινε καθαρισμός του χεριού, ενώ εντός της εβδομάδας θα ακολουθήσει και δεύτερη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να γίνει προσπάθεια ολοκληρωτικής αποκατάστασης στις σοβαρές βλάβες που έχουν προκληθεί στον αντίχειρα.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Αστυνομικό  Τμήμα Καναλλακίου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου