Αθλητικά

Γνωρίζουν τι θέλουν και πως θα το πάρουν

Off

Το ένα σκέλος της προσοχής στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ βρίσκεται αναμφίβολα στις προπονήσεις που ξεκίνησαν χθες ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τη Λαμία. 

Το δεύτερο σκέλος όμως του ενδιαφέροντος έχει πέσει στο φυσικοθεραπευτήριο, όπου δίνεται μεγάλη μάχη με το χρόνο, ώστε Σάλιακας και Λέο να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους που κληρονόμησαν από την αναμέτρηση στο Ηράκλειο και να είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα με τη Λαμία. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και για τους δύο, και όλα θα ξεκαθαρίσουν πιθανότατα αύριο από την πορεία αποθεραπεία και τη βελτίωση που θα έχουν παρουσιάσει και οι δύο. 

 

Στην 11άδα της αγωνιστικής 

ο Ελευθεριάδης

Στην καλύτερη 11άδα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του Βόλου, Μπαρτόλο, Γκαραβέλης και Κολόμπο, δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Νέιρα και Στάρτζεον και οι Μακέντα (Παναθηναϊκός), Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Ελευθεριάδης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Ουάγκε (ΠΑΟΚ) και Ντομίνγκες (Απόλλων Σμύρνης).

 

Προς Λεωφόρο 

το παιχνίδι με τον ΠΑΟ

Η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ στο μεταξύ, (σ.σ. αλλά κανείς δε μιλά, όπως έκαναν για τους «Ζωσιμάδες» τόσα χρόνια), αναμένεται να οδηγήσει τον ΠΑΟ να δηλώσει ως έδρα του το γήπεδο της Λεωφόρου για την αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. 

Το «τριφύλλι» ήδη εξετάζει τις εναλλακτικές του για το παιχνίδι και εφόσον διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες ότι μπορεί να υποστηριχθεί τεχνολογικά το VAR, θα κατατεθεί επισήμως αίτημα στη διοργανώτρια αρχή για την αλλαγή της έδρας.

Το χόρτο στο «Απ. Νικολαϊδης», βέβαια, δεν είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά από πλευράς «τριφυλλιού» λέγεται ότι είναι σε υποφερτή.

Το γήπεδο τέλεσης του αγώνα πιθανότατα θα ανακοινωθεί ως την Παρασκευή.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ