Επικαιρότητα

500 μάσκες από τους πρόσφυγες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Off

Πεντακόσιες υφασμάτινες μάσκες προσέφεραν στον ΟΚΠΑΠΑ η ομάδα προστασίας της υγείας της οργάνωσης Intersos Hellas και ωφελούμενοι του προγράμματος «Εστία» που φιλοξενούνται στην δομή της Αγίας Ελένης.

Η παράδοση έγινε στο χώρο του Δημαρχείου με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ να απευθύνουν τις ευχαριστίες τους για την προσφορά.

«Είναι μία προσφορά που έχει ιδιαίτερη σημασία ειδικά σ΄ αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Οι μάσκες που παραλαμβάνουμε θα διατεθούν σε ωφελούμενους του ΟΚΠΑΠΑ και άλλων δομών του Οργανισμού. Ευχαριστούμε για την προσφορά και για την αλληλεγγύη η οποία είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε το δύσκολο διάστημα που διανύουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μ. Ελισάφ τονίζοντας ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Δημήτρης Πάνου ευχαρίστησε για την προσφορά η οποία προέρχεται από ανθρώπους που άφησαν τις πατρίδες τους και πέρασαν πολλές και μεγάλες δυσκολίες.

«Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί προβαίνουν σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι να ανταποδώσουν την προσφορά που έλαβαν στη χώρα μας», τόνισε ο κ. Πάνου.

Σημείωσε δε ότι οι δομές του ΟΚΠΑΠΑ είναι ανοιχτές για όλες τις ευάλωτες ομάδες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια και συχνά στάθηκαν και δίπλα σε πρόσφυγες που διαβιούν στην περιοχή μας.

Πρόσφυγας που μετείχε στην εθελοντική δράση ευχαρίστησε τον Δήμο και τον ΟΚΠΑΠΑ και τους Έλληνες για την φιλοξενία που παρέχουν.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα της ελπίδας» είπε και ανέφερε πως στην πανδημία πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ