Αθλητικά

Με επιπλέον επιλογές ο Γιαννίκης

Off

Έχοντας στη διάθεσή του σίγουρα περισσότερες επιλογές για τους διαθέσιμους παίκτες της αποστολής, ο Αργ. Γιαννίκης ξεκίνησε να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. 

Η νίκη απέναντι στη Λαμία που αύξησε τη διαφορά του ΠΑΣ από την τελευταία θέση στους 10 βαθμούς, επανέφερε την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, παρά τις καλές εμφανίσεις. 

Ωστόσο, η συνέχεια θα είναι σκληρή και δύσκολη, κάτι που φαίνεται με μία ματιά στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας και στις εξαιρετικά μικρές και εύθραυστες βαθμολογικές ισορροπίες και διαφορές μεταξύ των ομάδων.

Ο ΠΑΣ επιζητά όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να μην περιμένει τις τελευταίες αγωνιστικές να εξασφαλίσει τη σωτηρία του. Ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος και περνά από εδώ και στο εξής από το γήπεδο της Λεωφόρου, στο οποίο οι Γιαννιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό του Μπόλονι.

Η αναμέτρηση οριστικοποιήθηκε, ότι θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου, με ώρα έναρξης στις 19.30 του Σαββάτου.

Οι Γιαννιώτες ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αργ. Γιαννίκη να βλέπει τον Μανώλη Σάλιακα να βγάζει μέρος της προπόνησης τη Δευτέρα, κάτι που δείχνει, ότι ο δεξιός οπισθοφύλακας θα είναι στη διάθεσή του. 

Επίσης, ο Κρίζμαν τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του και γι’ αυτό ήταν και στην αποστολή στο παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τους Λέο και Λώλη, ενόψει της αναμέτρησης της Λεωφόρου.

 

«Μποναμάς» από την ΕΠΟ

Σε μία δύσκολη συγκυρία και για τα οικονομικά των ομάδων, η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες, την ισομερή κατανομή στις 14 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα χρημάτων που προέρχονται από το πρόγραμμα solidarity της UEFA. Κάθε ομάδα θα λάβει ποσό 333.110,46 ευρώ που θα δώσει σίγουρα σημαντικές ανάσες σε όλους για να αντιμετωπίσουν και τρέχοντα έξοδα, που λόγω περιόδου είναι αυξημένα, αλλά και άλλες υποχρεώσεις.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου