Αθλητικά

Λίφτινγκ στην 11άδα ετοιμάζει ο Γιαννίκης

Off

Ένα πυκνό πέπλο ομίχλης κάλυψε τα πάντα στη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ, κυριολεκτικά όμως και όχι με σχηματικούς όρους. Η ομίχλη που είχε καταλάβει τα πάντα χθες στο λεκανοπέδιο άρχισε να εξαφανίζεται, ενώ η προπόνηση των[παικτών του ΠΑΣ πήγαινε να ολοκληρωθεί, ωστόσο αυτό δεν την επηρέασε, ώστε να πραγματοποιηθεί κανονικά, αν και στην αρχή της η μία εστία δεν ήταν ορατή από την άλλη. 

Στο μεγαλύτερο μέρος της η χθεσινή προπόνηση είχε παιχνίδια τακτικής και κυκλοφορίας μπάλας σε μικρούς χώρους, ουσιαστικά σε μισό γήπεδο. Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν οι Καρτάλης που έχει άδεια, αφού δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας για το παιχνίδι με τον Αστέρα και ο Πανουργιάς, για προσωπικούς λόγους. Ένα απρόοπτο με τον Γιαννίκογλου που «προσγειώθηκε» άτσαλα στο έδαφος μετά από μία άσκηση, ευτυχώς δεν είχε κάποια άσχημη εξέλιξη, αφού ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ σηκώθηκε χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Αστέρα έχει ήδη γίνει μία πρώτη αναφορά από το τεχνικό επιτελείο στους παίκτες, για τα ατού της ομάδας της Τρίπολης, που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση τη Δευτέρα και «καθάρισε» εύκολα τον Ατρόμητο με 2-0 σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε 18 τελικές έναντι μόλις δύο του αντιπάλου της.

Στο θέμα της ενδεκάδας που θα παρατάξει ο Αργ. Γιαννίκης θεωρείται μάλλον λογικό να υπάρξουν αλλαγές, δεδομένων των  επιστροφών Κρίζμαν και Λέο, αλλά και του νεαρού Λώλη. 

Αν και ο κροάτης φορ λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να παίξει σε φουλ ρυθμούς για 90’, μπορεί ο Γιαννίκης να τον προτιμήσει, μαζί μάλιστα με τον Λέο στην επίθεση, μετατοπίζοντας τον Παμλίδη πιο πίσω σε ρόλο κρυφού επιθετικού και τον Ελευθεριάδη να παίρνει τη θέση του Μπρένερ. Θέση ωστόσο διεκδικεί στο παιχνίδι και ο Ντομίνγκεζ, που δεν έπαιξε καθόλου στην αναμέτρηση της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ