Ήπειρος

Κατατέθηκε προσφορά για την «Όαση»

Off

Το ΔΣ της ΔΗΑΝΕΤΑΙ θα κληθεί να λάβει την πολιτική απόφαση για το εάν θα κατοχυρώσει και θα αποδεχθεί την οικονομική προσφορά της εταιρείας «Motley», για την εκμίσθωση της ΟΑΣΗΣ, καθώς στη δεύτερη και τελευταία ημέρα του διαγωνισμού, η εταιρεία ήταν η μοναδική που κατέθεσε εμπρόθεσμα την προσφορά της. 
Η διαδικασία αυτή τη φορά δεν κατέληξε άγονη, όπως η πρώτη, όμως σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού η ΔΗΑΝΕΤΑΙ, διατηρεί το δικαίωμα σε περίπτωση κατάθεσης μίας και μοναδικής προσφοράς να κρίνει την προσφορά της ως μη συμφέρουσα και να προχωρήσει ακόμη και σε απευθείας ανάθεση σε άλλον ενδιαφερόμενο.
Η προοπτική αυτή βέβαια έχει ήδη αδυνατίσει πολύ, καθώς η προοπτική δημιουργίας μίας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, που θα ενδιαφερόταν να λειτουργήσει την ΟΑΣΗ , δε φαίνεται στον ορίζοντα. Έτσι, το πιθανότερο σενάριο φαντάζει αυτή τη στιγμή, η κατοχύρωση του διαγωνισμού και η εκμίσθωση της ΟΑΣΗΣ στον μοναδικό ενδιαφερόμενο που υπέβαλε τη σχετική πρόταση.
Αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού Βασίλης Καλούδης ανακοίνωσε το τυπικό αποτέλεσμα, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΗΑΝΕΤΑΙ, μέχρι το τέλος του μήνα.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αργά το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΔΗΑΝΕΤΑΙ Γ. Παπαδιώτης ενημέρωσε το Σώμα για το ότι αναδείχθηκε πλειοδότης του διαγωνισμού και πως η τελική απόφαση θα ληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ