Ήπειρος

Προτεραιότητα η κοινωνική ευθύνη

Off

Με κύριο χαρακτηριστικό τη μαζική συμμετοχή μετόχων και εργαζόμενων, αφού συγκεντρώθηκαν και συμμετείχαν περισσότερα από 100 άτομα, διενεργήθηκαν το πρωί της Τρίτης στο αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ, τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον covid-19. 

Τα αποτελέσματα των τεστ ήταν αρνητικά στο σύνολό τους. Στη συγκινητική ανταπόκριση στάθηκε και ο πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Στέφανος Μουστακλής από τη σκοπιά όμως της κοινωνικής ευθύνης των μετόχων και των εργαζόμενων, που όπως και σε άλλες στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν, διενεργούν τακτικά rapid test, ώστε να ανταποκρίνονται και στον κοινωνικό χαρακτήρα της εργασίας που παρέχουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς. 

Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων και της σταδιακής επανέναρξης της αγοράς και της οικονομίας γενικότερα, ο κ. Μουστακλής τόνισε, ότι η εταιρεία προβαίνει σε συχνούς ελέγχους του προσωπικού της, καθώς και σε συνεχείς – καθημερινές απολυμάνσεις των λεωφορείων και των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Ο κ. Μουστακλής εξέφρασε παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς τον ΕΟΔΥ και την υπεύθυνη των ΚΟΜΥ στα Ιωάννινα κα Πανίδη, προς την περιφέρεια Ηπείρου και την αντιπεριφερειάρχη Αγνή Νάκου και προς την 6η ΥΠΕ για την συνεχή υποστήριξή τους και ανταπόκριση στο αίτημα που υποβλήθηκε για τη διενέργεια των τεστ στο αμαξοστάσιο. 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου