Αθλητικά

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΣ WBC

Off

Το παρκέ του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης, πάτησαν μετά από δύο μήνες απουσίες, οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν μία μίνι προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η οποία πάντως δν έχει ακόμη προσδιοριστεί χρονικά. 

Η πρώτη της βαθμολογίας στην Α1 Εθνική γυναικών, ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως και οι άλλες της κατηγορίας απέκτησαν το δικαίωμα της επιστροφής στις προπονήσεις μετά την απόφαση της ΓΓΑ, που ορίζει υποχρεωτικά τη διενέργεια μοριακών τεστ για ανίχνευση κορωνοϊού, μία φορά την εβδομάδα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας, οι αθλήτριες και τα στελέχη του προπονητικού τιμ υποβλήθηκαν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στα υποχρεωτικά εβδομαδιαία τεστ COVID, τα οποία ήταν όλα αρνητικά και την Τρίτη το απόγευμα πάτησαν στο παρκέ του Νέου Κλειστού.

Το παρόν έδωσαν όλες οι ελληνίδες αθλήτριες και η ελληονοαυστραλή Βανέσα Πανούση, ενώ οι δύο ξένες της ομάδας Κούπερ και Μπάτλερ θα επιστρέψουν στην πόλη στις 10 του μηνός και αφού περάσουν σε απομόνωση την πρώτη εβδομάδα, θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

«Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα είναι καθημερινές, ως μία νέα μίνι προετοιμασία, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων για τις ενέργειές της ώστε η ομάδα μας να έχει άμεσα στη διάθεσή της τις εγκαταστάσεις στη δύσκολη αυτή περίοδο», καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ