Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 03:25
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα

Μπήκε μπροστά ο εμβολιασμός σε Φιλιάτες και Πρέβεζα

Off

Στη διαδικασία του εμβολιασμού του υγειονομικού τους προσωπικού μπήκαν από την Πέμπτη και τα νοσοκομεία Φιλιατών και Πρέβεζας αντίστοιχα, στα οποία χορηγήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου στους πρώτους ιατρούς και νοσηλευτές. 

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων και στο νοσοκομείο της Άρτας με ταχείς ρυθμούς και με ποσοστά ανταπόκρισης και συμμετοχής των υγειονομικών, που δημιουργούν αισιοδοξία για δημιουργία ενός τείχους ανοσίας σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα, σχετικά γρήγορα.

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας έγιναν την Πέμπτη 31 εμβολιασμοί, ενώ στην Άρτα 39, με τον συνολικό αριθμό να έχει φτάσει τους 229.

Στο νοσοκομείο Φιλιατών έφτασαν την Πέμπτη οι πρώτες 225 δόσεις εμβολίων και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία του εμβολιασμού στους πρώτους υγειονομικούς που έχουν συναινέσει σε αυτόν.  Την Πέμπτη χορηγήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου σε 40 υγειονομικούς και η διαδικασία θα συνεχιστεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο Κυριακή. Μία από τις υγειονομικούς που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στο νοσοκομείο των Φιλιατών, σε δηλώσεις της αμέσως μετά απευθύνθηκε στο γενικό πληθυσμό, συνιστώντας σε όλους να το κάνουν, ενώ χαρακτήρισε ανάξια σχολιασμού όσα λέγονται για παρενέργειες του εμβολίου. «Είναι το μοναδικό μας όπλο απέναντι στην πανδημία και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου