Αθλητικά

Κρύος ο καιρός, κανονικά η προετοιμασία

Off

Στο γήπεδο και στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης βρήκε τον ΠΑΣ Γιάννινα, το κρύο που ενέσκηψε στην περιοχή λόγω και της ευρύτερης επιδείνωσης του καιρού. 

Η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το δεύτερο δύσκολο μετά τον Άρη μέσα σε λίγες ημέρες, ακολουθεί τον προγραμματισμό, ενώ δεν καταγράφονται προβλήματα.

Κάστρο και Ντομίνγκεζ συνεχίζουν βέβαια με ατομικά προγράμματα και δηλώθηκαν για την έκτιση τιμωρίας κίτρινων καρτών οι Παντελάκης και Κάστρο.

Ο καιρός είναι μία παράμετρος για υπολογισμούς κυρίως για το πρόγραμμα προπονήσεων αφού το χαρακτηριστικό αυτού του κύματος είναι οι απρόσμενες εξελίξεις, θα εκτιμηθεί όμως σήμερα η κατάσταση ώστε να επιλεγεί και το γήπεδο προπόνησης.

Η χτεσινή προπόνηση περιείχε ασκήσεις συναρμογής με μπάλα και τακτικό παιχνίδι σε μικρό χώρο.

 

Η διαιτησία

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα σφυρίξει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (15:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ήταν διαιτητής επίσης στα παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-1 και ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 2-0. 

Βοηθοί θα είναι ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής) και Λάζαρις Δημητριάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών). Στο VAR θα είναι οι: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής). Τέλος παρατηρητής θα είναι η Αντωνία Κόκοτου (Αργολίδας).

 

Στην καλύτερη 11αδα

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, 

Στην καλύτερη ενδεκάδα της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten βρέθηκαν οι Ίνγκασον και Σβαμπ. (ΠΑΟΚ), Βάτερμαν (ΟΦΗ), Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα), Γκαλβάο (Ατρόμητος Αθηνών), Κιάκος (Βόλος), Ταχάρ (Παναιτωλικός), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης), Καρλίτος (Παναθηναϊκός), Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ).

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ