Επικαιρότητα

Στη Βουλή η ενημέρωση για τη «μετακόμιση» του Κλειστού Ξιφασκίας

Off

Ενημέρωση σχετικά με την μεταφορά του κλειστού γηπέδου ξιφασκίας του Ελληνικού στην πόλη των Ιωαννίνων, ζητάει ο Σταύρος Καλογιάννης, με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, προς τους αρμόδιους Υπουργούς Ανάπτυξης και Πολιτισμού. Στην Ερώτησή του αναφέρει:

«Σε συνάντηση του κ. Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον κ. Περιφερειάρχη Ηπείρου και τον κ. Δήμαρχο Ιωαννιτών την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοινώθηκε, για ακόμα μία φορά, η απόφαση του Υπουργείου για άμεση μεταφορά του κλειστού γηπέδου της ξιφασκίας από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού στα Ιωάννινα, προκειμένου να καλυφθούν αθλητικές και πολιτιστικές ανάγκες της πόλης.

Πρόκειται ασφαλώς για πολύ θετική απόφαση, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων του πολεοδομικού συγκροτήματος των Ιωαννίνων. Άλλωστε η εγκατάσταση ενός μεγάλου κλειστού χώρου πολλαπλών χρήσεων στα Ιωάννινα αποτελούσε αίτημα πολλών αθλητικών, πολιτιστικών, εμπορικών και τουριστικών φορέων των Ιωαννίνων».

Ο Σταύρος Καλογιάννης ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς κα Μενδώνη και κ. Γεωργιάδη για το χρονοδιάγραμμα μεταφοράς του γηπέδου στα Ιωάννινα και για το κόστος μεταφοράς. Ζήτησε επίσης να ενημερωθεί σε ποια θέση πρόκειται να χωροθετηθεί το νέο γήπεδο και βάσει ποιου σχεδιασμού.

Παράλληλα, κατέθεσε στα Υπουργεία επιστολή εκπροσώπων τοπικών Συλλόγων, οι οποίοι ζητούν τη μεταφορά του γηπέδου ξιφασκίας στα Ιωάννινα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ