Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 09:21
Τελευταία Ενημέρωση: 01 Φεβρουαρίου 2021
Επικαιρότητα

«Φρεσκάρισμα» και νέος εξοπλισμός στα γήπεδα

Off

Σημαντικές παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές της πόλης, που είτε δε χρησιμοποιούνται καν, είτε βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και πρέπει να αναβαθμιστούν για να χρησιμοποιούνται σχεδιάζει ο δήμος Ιωαννιτών, μέσα από την χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος» σε ύψος 744.000 ευρώ. 

Το έργο αφορά σε συντηρήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων και σε εργασίες αναβάθμισής τους. 

Προβλέπεται μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα έργων, Γ. Αρλέτος, η συντήρηση σε γήπεδα όπως είναι αυτό της Καστρίτσας και η αντικατάσταση εξοπλισμού όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. 

Κυρίως όμως η βασική παράμετρος είναι η διαδικασία της πιστοποίησης των αθλητικών χώρων, μέσα από την Κοινωφελή Επιχείρηση Νεολαίας, Πολιτισμού και Άθλησης. 

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Αρλέτος σε δύο σημαντικές παρεμβάσεις που σχεδιάζονται για τις περιοχές των Σεισμοπλήκτων και του Νεοχωρόπουλου αντίστοιχα, ενώ το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει με τον χαρακτηρισμένο ως αθλητικό χώρο, στα Καρδαμίτσια, πλησίον της παράκαμψης των Ιωαννίνων, που μεταξύ άλλων έχει συζητηθεί αν και δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου της πόλης, όπως εκτιμάται, ότι θα είναι το Κλειστό Ξιφασκίας από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, που πρόκειται να μεταφερθεί ως κατασκευή στα Ιωάννινα.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ