Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 10:19
Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαΐου 2015
Επικαιρότητα

Λύσεις για τους πάσχοντες από Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Off

Συνάντηση πραγματοποίησε την Κυριακή η Μερόπη Τζούφη, Βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, με μέλη της Ένωσης Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Στη συνάντηση τα μέλη της Ένωσης παρέδωσαν στη βουλευτή υπόμνημα με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν «και τα οποία έχουν επιδεινωθεί από την ανάλγητη νεοφιλελεύθερη πολιτική των τελευταίων χρόνων», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της βουλευτού και ζήτησαν τη συνδρομή της στην επίλυσή τους. Στη συζήτηση που ακολούθησε «ανέδειξαν τις καθημερινές δυσκολίες που βιώνουν λόγω του θεσμικού πλαισίου που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι οποίες φρόντισαν να κάνουν αφόρητη μια ήδη δύσκολη κατάσταση».
Από τη μεριά της η Βουλευτής ενημέρωσε τα μέλη της Ένωσης ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο ήδη ετοιμάζουν σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα αυτό με στόχο τον εξορθολογισμό του συστήματος. Οι παρεμβάσεις αποσκοπούν στην εξασφάλιση ευκολότερης πρόσβασης στις κρατικές παροχές όλων των ατόμων που πραγματικά έχουν ανάγκη, στην εξάλειψη φαινομένων διαφθοράς και στη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου.
Η Μερόπη Τζούφη εξαιτίας και της ενασχόλησης της, από πολλών ετών, με παιδιά και εφήβους που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την όσο πιο γρήγορη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου