Αθλητικά

Ξεχάστε το κύπελλο, μόνο νίκη με ΟΦΗ

Off

Η «θερμή» υποδοχή της αποστολής του ΠΑΣ επιστρέφοντας από το Αγρίνιο και τη νίκη στον προημιτελικό του κυπέλλου επί του Παναθηναϊκού, από δεκάδες φίλους της ομάδας αποτέλεσε μία ελάχιστη αναγνώριση της σημασίας που είχε και για τον κόσμο η νίκη αυτή, που έβαλε υποθήκη για την πρόκριση στην ημιτελική φάση. 

Σε μία αγωνιστική περίοδο που οι φίλαθλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν από τις κερκίδες την αγαπημένη τους ομάδα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα, η επιτυχία αυτή, ειδικά μετά από όσα προηγήθηκαν με την αλλαγή έδρας, έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς να εκτονωθούν, δημιουργώντας γηπεδική ατμόσφαιρα στο ΠΕΑΚΙ.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο γνώρισαν την αποθέωση, με τους φιλάθλους του ΠΑΣ όμως να ζητούν όχι μόνο την πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά και τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Ο βασικός στόχος άλλωστε της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία και αυτή περνά μέσα από παιχνίδια με ομάδες αντίστοιχου διαμετρήματος και επιπέδου, όπως ο ΟΦΗ. Οι Γιαννιώτες βρίσκονται δύο βαθμούς πιο πάνω από τον αυριανό αντίπαλό τους και με νίκη θα αποσπαστούν πέντε βαθμούς, κάνοντας ένα ακόμη μεγάλο βήμα παραμονής.

Οι παίκτες του Γιαννίκη μέχρι σήμερα δεν τα έχουν καταφέρει εντός έδρας, όπου σε όλο το πρωτάθλημα μετρούν μόλις μία νίκη απέναντι στη Λαμία, αυτό όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να διορθωθεί και η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία.

 

Χωρίς Κάργα

Στο στρατόπεδο του ΠΑΣ, οι πανηγυρισμοί για τη μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη με τον ΠΑΟ τελείωσαν με την επιστροφής της αποστολής στο Πανηπειρωτικό. Η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σήμερα με την τελευταία προπόνηση και τον Γιαννίκη να καταστρώνει τα πλάνα του για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Γιαννιώτη προπονητή των Κρητικών, Γ. Σίμου.

Μοναδική απουσία για τους Γιαννιώτες θα είναι αυτή του τιμωρημένου αρχηγού Γιάννη Κάργα, που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Γιαννίκη, μαζί και ο Στέφανος Σιόντης που επέστρεψε στο 100% και είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του.

Μία πιθανή 11άδα για την αυριανή αναμέτρηση θα περιλαμβάνει τους Λοντίγκιν, Σάλιακα, Πίρσμαν, Παντελάκη, Εραμούσπε, Ντομίνγκεζ, Σιόντη, Μπρένερ, Παμλίδη, Κρίζμαν και Λεό.

Θέση βέβαια στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Νάουμετς, Ελευθεριάδης, Λιάσος και Μιλιντσεάνου.

 

Γ. Χριστοβασίλης – Θα φτύσουν αίμα για να μας αποκλείσουν

Σε μία από τις σπάνιες για τον ίδιο, φορτισμένες δηλώσεις του, προφανώς λόγω όσων προηγήθηκαν με την αλλαγή έδρας από την ΕΠΟ, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γ. Χριστοβασίλης μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο είπε: «Ήταν μια σπουδαία νίκη. Το μόνο που έχω να πω είναι πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Έκαναν υπερήφανους όλους τους φίλους του ΠΑΣ. Η ομάδα αυτή έδειξε απίστευτο χαρακτήρα. Παρά το γεγονός ότι δεν παίζαμε στην έδρα μας και παρότι βρεθήκαμε από το 1ο λεπτό πίσω καταφέραμε όχι μόνο να το γυρίσουμε το ματς, αλλά και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο χάνοντας και άλλες ευκαιρίες. Η ομάδα αυτή δεν τα παρατάει ποτέ και έδειξε ποια είναι κόντρα σε καλύτερη και μεγαλύτερο όνομα ομάδα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι για να αποκλείσουν τον ΠΑΣ θα φτύσουν αίμα, θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουν».

 

Ανακοίνωση του 

Σ.Φ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επίσης όμως αξιοσημείωτη είναι και η ανακοίνωση του Σ.Φ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που είναι ενδεικτική και του κλίματος σύμπνοιάς που έχει επιτευχθεί γύρω από την ομάδα, ίσως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση ο Σ.Φ αναφέρει πως :

«Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ο πρόεδρος και η ΠΑΕ στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων κι ας μη μας έγινε το χατίρι να μην κατέβει η ομάδα. Κατάφεραν τουλάχιστον να συσπειρώσουν για μια φορά στα χρονικά σχεδόν όλους τους φορείς της πόλης και αποδίδουμε τα εύσημα προς κάθε κατεύθυνση.

ΥΓ: Χθες στα Γιάννενα λυγίσανε καρδιές. Στον εμβληματικό πλέον πανηγυρισμό, του – με ψυχή Ηπειρώτη – αρχηγού μας δάκρυσε όλη η πόλη. Χύσαμε τόσα δάκρυα ικανοποίησης που το «Ζωσιμάδες» είναι πλέον ξανά ακατάλληλο για μπάλα. Στις 6 Μαρτίου που ξανασυναντιόμαστε κι επειδή πάλι κάτι θα σας φταίει, πείτε μας σε ποια πόλη, με ποιον διαιτητή και με τι καιρό θέλετε να παίξουμε. Απλά ενημερώστε μας 3 μέρες νωρίτερα να βρούμε τουλάχιστον ξενοδοχείο», καταλήγει η ανακοίνωση του Σ.Φ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ