Εκδηλώσεις

Ψηφιακά το καρναβάλι από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας

Off

Σε τέσσερα μέρη σε τέσσερις ενότητες χωρίζεται φέτος, το τηλεοπτικό-διαδικτυακό Καρναβάλι 2021 που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. 

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε το Σάββατο ζωντανά στις 7 το απόγευμα, από το Youtube του Cinematicon.

Στη ζωντανή μετάδοση οι διοργανωτές αυτού του ιδιαίτερου, αυτού των ειδικών συνθηκών λόγω covid, καρναβαλιού με κέφι σχολίαζαν το περιεχόμενο του πρώτου μέρους, ενώ έκαναν φινάλε με παντομίμα στην οποία συμμετείχαν οι Σπύρος Παπαδιώτης και Αποστόλης Μουκάνος. Οι υπόλοιποι Καρναβαλιστές που συμμετείχαν ήταν ο Θωμάς Τσούνης, ο Κώστας Προβατάς και ο Σπύρος Πλέουρας.

Μήνυμα στο Α΄μέρος του τηλεοπτικού-διαδικτυακού Καρναβαλιού που διοργανώνει φέτος το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, έστειλε ο καλλιτέχνης –μίμος, Διονύσης Ζάχος, ο οποίος παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια τη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Χαιρετισμό απηύθυνε με βίντεο και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος μίλησε για τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν τονίζοντας παράλληλα την πρόθεση του Δήμου Πρέβεζας, αλλά και του ιδίου για περαιτέρω αναβάθμιση των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Πρέβεζα.

Το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα παίζοντας ένα Ρομαντικό κομμάτι με το κλαρίνο του, έπαιξε ο Αποστόλης Βαγγελάκης. 

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης αυτού του ιδιαίτερου Καρναβαλιού, οι διοργανωτές προτρέπουν τους Καρναβαλιστές και τις Καρναβαλίστριες να δημιουργήσουν τα δικά τους ξεχωριστά βίντεο. Είτε με αναφορά στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, είτε με οποιοδήποτε Αποκριάτικο θέμα, είτε με οποιοδήποτε σατυρικό θέμα. 

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, έρχεται η δεύτερη ενότητα, το δεύτερο μέρος και πάλι ζωντανά στις 7 το απόγευμα από το Youtube. 

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ