Αθλητικά

Στη Σουηδία η Βιντσιλαίου του ΠΑΣ WBC

Off

Με διαφορετικό ρόστερ θα βρει την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ, η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας, αφού μετά τις αποχωρήσεις των Βεντρέλ και Κούπερ, ήρθε να προστεθεί και μία ακόμη, αυτή της Αγγελικής Βιντσιλαίου.

Για την ακρίβεια δεν πρόκειται για αποχώρηση αλλά για τη δεύτερη μεταγραφή παίκτριας του ΠΑΣ σε άλλη ομάδα, μετά την μεταγραφή της Κούπερ σε ομάδα της Γαλλίας. Η Αγγελική Βιντσιλαίου, που αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος της εθνικής γυναικών, που εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν στην σουηδική Ουμέα, που διεκδικεί το πρωτάθλημα Σουηδίας. Με γνώμονα το ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένη προοπτική για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ελλάδα και τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, η διοίκηση του ΠΑΣ, αποδέχθηκε το αίτημα της αθλήτριας, που έκανε μία καταπληκτική σεζόν, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο διατήρησε το δικαίωμα ανανέωσης για την επόμενη χρονιά, κάτι που έχει συζητηθεί και με την Κούπερ. «O ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει τη μεταγραφή της αγαπημένης μας Αγγελικής Βιντσιλαίου στην υποψήφια για πρωτάθλημα Σουηδίας, A3 UMEA. Η Αγγελική μας θέλησε να συνεχίσει την καριέρα της στο Σουηδικό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη επίσημη μεταγραφή Ελληνίδας παίχτριας από ελληνική ομάδα.

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, την αγαπάμε και έχουμε την option ανανέωσης για την επόμενη χρονιά μαζί της», αναφέρει η διοίκηση του ΠΑΣ σε ανακοίνωσή της.

 

7 Μαρτίου ξεκινά το πρωτάθλημα

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ότι το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών θα ξεκινήσει και πάλι στις 7 Μαρτίου και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των αγωνιστικών. Στον ΠΑΣ WBC πάντως  δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν σε ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να καλυφθούν τα κενά που άφησαν οι παίκτριες που αποχώρησαν ή παραχωρήθηκαν με μετεγγραφή σε άλλες ομάδες.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου