Επικαιρότητα

Πανδημία και εμβολιασμός στο επίκεντρο

Off

Για την πορεία της πανδημίας και την ετοιμότητα των νοσοκομείων συζήτησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος στις συναντήσεις που είχε χτες με τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων της πόλης ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε και η πορεία του εμβολιασμού.

Ο κ. Κωτσιόπουλος κάλεσε υγειονομικούς να ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα για εμβολιασμό ενώ ζήτησε από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα εντός και εκτός νοσοκομείων 

 «Υπάρχει ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων στην Ήπειρο. Οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς τα νέα στελέχη είναι πιο μεταδοτικά.  Οι υγειονομικοί σχηματισμοί της περιοχής είναι έτοιμοι και ανταποκρίνονται επαρκώς ενώ ο επιχειρησιακός σχεδιασμός είναι άρτιος και μέχρι στιγμής δεν απαιτείται αλλαγή. Ωστόσο, έχουμε σχέδια και εάν χρειαστεί θα γίνουν οι όποιες αλλαγές χρειάζονται» ανέφερε μεταξύ άλλων και δήλωσε ικανοποίηση για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι διοικήσεις των νοσοκομείων την αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Σπύρος Δερδεμεζης σε δήλωσή του ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και ενδογενή ζητήματα του νοσοκομείου που αφορούν εξοπλισμό, προσλήψεις αλλά και επέκταση της δυναμικότητας του νοσοκομείου, αλλά και την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Related Posts

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου