Εκδηλώσεις

Μουσικό ταξίδι στο Ανατολικό Ζαγόρι

Off

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ζαγορισίων ετοιμάζεται για το 3ο ταξίδι στη μουσική παράδοση του τόπου. Αυτή τη φορά θα πάμε στο Ανατολικό Ζαγόρι με μουσικές και ήχους, νότες και μελωδίες. 

Συνταξιδιώτες αυτή τη φορά είναι η Ζυγιά του Ηλία Πλαστήρα με τον ίδιο στο κλαρίνο και στο τραγούδι, τον Δημήτρη Κωνσταντή στο λαούτο και στο τραγούδι, τον Γιώργο Γκόγκο στο βιολί και τον Διονύση Ζώη στο ντέφι. Συνοδοιπόρος και ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Κοκκώνης.

Στο κάλεσμα αναφέρεται:

«Το Σάββατο στις 27 του Φλεβάρη από τις 7 μέχρι τις 8:30 μ.μ. συντονιζόμαστε στο Facebook στην live streaming εκπομπή μας, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης για τους συντελεστές και μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού για όλους με την προσφορά της τεχνολογίας, που υπηρετεί την παράδοση,  διασκεδάζουμε έχοντας στο μυαλό μας και στην καρδιά μας τα πανηγύρια, τα ζιαφέτια, τα γλέντια μας που προσωρινά τα αφήσαμε αλλά που πρώτα ο Θεός θα έρθει η ώρα που θα τα συνεχίσουμε, νικητές της χαράς και της ζωής…

Με την εκπομπή αυτή ολοκληρώνουμε τον πρώτο θεματικό κύκλο διαδικτυακών εκπομπών και μένουμε συντονισμένοι για τις επόμενες εκπομπές με νέες συνεργασίες, καινούργια αφιερώματα και νέες θεματικές ενότητες».

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου