Επικαιρότητα

Με μεγάλη προσέλευση, αλλά και αρκετά παράπονα

Off

Πρώτη ημέρα λειτουργίας της παράλληλης λαϊκής αγοράς στα Σεισμόπληκτα, με τη συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των παραγωγών, με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών, αλλά αρκετά παράπονα από τους παραγωγούς, που έστησαν τους πάγκους τους, εντός του χωμάτινου γηπέδου της περιοχής, για τις συνθήκες, που επικρατούν. 

Η προσπάθεια για την δημιουργία των παράλληλων λαϊκών αγορών ευοδώθηκε, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Β. Βλέτσας, φαίνεται όμως, ότι δεν εκφράζουν όλοι οι παραγωγοί την ίδια άποψη, κυρίως δε εκείνοι που για την πρώτη ημέρα, έπρεπε να στήσουν τους πάγκους τους, στο γήπεδο. Βέβαια, την ερχόμενη Δευτέρα, οι ίδιοι σύμφωνα με την απόφαση, θα πάρουν την θέση τους κανονικά στο δρόμο και οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν στο γήπεδο. Άλλωστε πρόκειται για μία έκτακτη απόφαση σε έκτακτες συνθήκες, όπως είχε ανακοινώσει ο κ. Βλέτσας, η οποία έχει χρονικό ορίζοντα ενός μήνα και αν διαπιστωθεί πως υπάρχουν προβλήματα, δε θα συνεχιστεί. 

Από την άλλη πάντως η κατάσταση έγινε περισσότερο δύσκολη και δυσάρεστη για ορισμένους παραγωγούς, οι οποίοι όπως κατήγγειλαν μιλώντας στο ITV, δέχθηκαν και το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ από τη Δημ. Αστυνομία, για μη χρήση της προστατευτικής μάσκας, κάτι που επίσης προκάλεσε αντιδράσεις.

Την ικανοποίησή του από τη μία για τη λειτουργία της παράλληλης αγοράς εξέφρασε ο κ. Κατσανός, με την ιδιότητα του προέδρου ενός εκ των σωματείων, ενώ διαφορετική θέση εξέφρασε ο κ. Γαβριήλ, πρόεδρος του σωματείου «Δήμητρα».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ