Εκδηλώσεις

Online βήμα για τα προϊόντα της Ηπείρου

Off

Τις… διαδικτυακές της πύλες άνοιξε από χθες η πρώτη online έκθεση για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής με την επωνυμία The Delifair, η οποία ολοκληρώνεται στις 5 Μαρτίου.

Όπως έκανε γνωστό η Σοφία Φούκη προϊσταμένη Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου είναι ένα πρώτο βήμα για την παρουσίαση των προϊόντων της Ηπείρου μέσα από ένα εικονικό περίπτερο της Περιφέρειας που ήδη σε αυτή την περίπτωση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή 30 περίπου εκθετών από την Ήπειρο.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν μέσα από το εικονίδιο της κάθε Περιφέρειας, αφού μετέχουν και οι 13 της χώρας, τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, προφανώς και τις εταιρείες και να έρθουν σε απευθείας επαφή με τους εκθέτες. «Ευελπιστούμε να δούμε θετικά αποτελέσματα σε μία δύσκολη συγκυρία όπως έχει καθοριστεί από την πανδημία που έχει αναστείλει το σύνολο των εκθέσεων στις οποίες επρόκειτο να συμμετέχουμε. Είναι ένα ικανοποιητικό μοντέλο προβολής, η συμμετοχή είναι αρκετά μεγάλη από διάφορους τομείς και από πολλές επιχειρήσεις της Ηπείρου και εκτιμούμε ότι ακόμη και όταν επιστρέψουμε σε φυσιολογικές συνθήκες, οι διαδικτυακές εκθέσεις προϊόντων θα έχουν το δικό τους ξεχωριστό ρόλο.

Προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με τις δια ζώσης εκθέσεις και την προσωπική επαφή που μπορεί καθένας να έχει με την εταιρεία και τον παραγωγό, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μία εξαιρετική λύση», σημείωσε η κα Φούκη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου