Αθλητικά

Και δεύτερη αμερικανική ενίσχυση στον ΠΑΣ WBC

Off

Μετά τη Ράντι Μπράουν που ανακοινώθηκε και επίσημα τη Δευτέρα και βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις, η διοίκηση του ΠΑΣ WBC ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή αθλήτριας που θα βοηθήσει το σύνολο του Νίκου Δουβίτσα ως το τέλος της κουτσουρεμένης σεζόν.

 Αθλήτρια του ΠΑΣ είναι και επίσημα η 24χρονη Μαρτέ Γκρέις, που αγωνίζεται σε θέση φόργουορντ, με κύρια χαρακτηριστικά της, το δυναμισμό, την ταχύτητα, αλλά και την έφεση στο σκοράρισμα κοντά και μακριά από το καλάθι.

Η 24χρονη είναι απόφοιτη του De Paul University και βοήθησε σημαντικά την ομάδα της να φτάσει σε δύο τίτλους στην περιφέρειά της, ενώ η ίδια είχε πολλές σημαντικές διακρίσεις τα δύο τελευταία χρόνια της στο NCAA (2018, 2019: All-Big East 1st Team και 2018, 2019: Big East All-Tournament Team). Την τελευταία χρονιά στο De Paul η Γκρέις είχε τους εξής μέσους όρους σε 34 αγώνες: 14.4 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 1.4 ασσίστ, ενώ είχε 45.8% στα δίποντα, 30.1% στα τρίποντα και 77.7% στις βολές.

Την πρώτη της χρονιά ως επαγγελματίας στο πολύ ανταγωνιστικό WNBL της Αυστραλίας σε 15 αγώνες είχε 6.3 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, με 48.5% στα δίποντα, 20% στα τρίποντα και 73.9% στις βολές.

 

Το πρόγραμμα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ WBC ξεκινούν την Κυριακή 7 Μαρτίου με την ομάδα του Δουβίτσα να υποδέχεται στο Νέο Κλειστό τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στις 14.00.

Ακολουθούν τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του α’ γύρου ως εξής:

10/3 Σπόρτινγκ – ΠΑΣ

14/3 Δάφνη – ΠΑΣ

17/3 ΠΑΣ – ΠΑΟ

21/3 ΟΑ Χανίων – ΠΑΣ

24/3 ΠΑΣ – ΕΦΑΟ Ζωγράφου

27/3 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ

31/3 ΠΑΣ – Ολυμπιακός

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου