Τελευταία Νέα

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 01:51
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα

«Επιστρέφουν» στα παιδιά 40 παιδικές χαρές

Off

Έχοντας την κατάλληλη πιστοποίηση παραδίδονται προς χρήση το αμέσως επόμενο διάστημα 40 παιδικές χαρές.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ιωαννιτών, οι εργασίες ολοκληρώνονται σε 25 παιδικές χαρές που είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» και ήδη για 17 από αυτές έχουν αποσταλεί οι φάκελοι για την πιστοποίηση στην αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης.

Πέρα από τις παιδικές χαρές που αναβαθμίζονται μέσω του «Φιλόδημου» ο Δήμος ανακατασκευάζει με ίδιους πόρους άλλες 15 σε διάφορα σημεία της πόλης οι οποίες επίσης θα πιστοποιηθούν.

Έτσι πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για 40 συνολικά παιδικές χαρές σε όλη την έκταση του Δήμου.

Παράλληλα, με χρηματοδότηση από το Κληροδότημα Κατσάρη θα ξεκινήσει η πλήρης ανακατασκευή της παιδικής χαράς στο ομώνυμο πάρκο, που είναι μία από αυτές που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό παιδιών κυρίως κατά την θερινή περίοδο.

Ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι ο Δήμος κάνει μία μεγάλη προσπάθεια ώστε οι παιδικές χαρές να αποδοθούν στα παιδιά, σε άριστη κατάσταση. 

«Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και ολοκληρώνεται η πιστοποίηση για 40 παιδικές χαρές. Οι παιδικές χαρές είναι ένας ζωντανός χώρος και θα πρέπει όλοι μαζί, Δήμος και πολίτες να τις διατηρήσουμε σε άριστη κατάσταση. Πιστεύουμε ότι στην έκκληση αυτή θα ανταποκριθούν όλοι και θα διαφυλάξουμε τους χώρους αυτούς από βανδαλισμούς και καταστροφές», κατέληξε ο κ. Παππάς. 

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ