Επικαιρότητα

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκλήματος

Off

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, η οποία να προκάλεσε το θάνατο του 52χρονου στον οποίο φέρεται να ανήκει ο σκελετός που εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης σε οικόπεδο στη ΒΙΠΕ. Αυτό προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό του σκελετού, όπως επίσης και από τα πρώτα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών ερευνών.
Την Τετάρτη, αστυνομικοί της ΑΔ Ιωαννίνων ερεύνησαν ξανά την ευρύτερη περιοχή, όπου βρέθηκε ο σκελετός και εντόπισαν το κρανίο που δεν είχε βρεθεί αρχικά, όπως και άλλα οστά που ανήκουν στο σκελετό.
Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν προκύπτουν κακώσεις στα οστά, ενώ αποκλείστηκε και η πιθανότητα του στραγγαλισμού. Επίσης στα ρούχα που βρέθηκαν δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο, όπως θα μπορούσε να είναι κάποια τρύπα από σφαίρα ή κάποιο σκίσιμο από αιχμηρό αντικείμενο. 
Αν και η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί, όλα οδηγούν στο ενδεχόμενο του αιφνίδιου θανάτου από παθολογικά αίτια, κάτι όμως που δύσκολα θα επιβεβαιωθεί από τις εργαστηριακές εξετάσεις, αλλά ισχυροποιείται το ενδεχόμενο λόγω του αποκλεισμού των άλλων πιθανοτήτων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τον εντοπισμό του σκελετού προέκυψαν και κάποιες μαρτυρίες που διαφοροποίησαν τις αρχικές εκτιμήσεις, καθώς ο 52χρονος, την ημέρα της εξαφάνισης είχε βρεθεί στο σημείο νωρίς το πρωί, όπου βοσκούσαν τα πρόβατά του, τα οποία επέστρεψαν προφανώς μόνα τους στη συνέχεια. 
Οι οριστικές απαντήσεις θα δοθούν με τη συμπλήρωση και παράδοση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων της πλήρους έκθεσης του ιατροδικαστή.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου