Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 10:39
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα

36 νέα οχήματα για την Τροχαία στην Ήπειρο

Off

Δύο κύριους σκοπούς εξυπηρετεί η ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ στην Ήπειρο, με επιπλέον 36 οχήματα διαφόρων τύπων (SUV και επιβατικών) αλλά και λοιπού εξοπλισμού. 

Τη βελτίωση του τρόπου αντιμετώπισης και διαχείρισης των συνεπειών των τροχαίων ατυχημάτων και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την προληπτική παρουσία στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, για την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων ή επικίνδυνων παραβάσεων του ΚΟΚ, που θεωρούνται ως κύριες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων.

Μέσα από το ΠΕΠ Ηπείρου 2014-2020 οι υπηρεσίες Τροχαίας στην Ήπειρο ενισχύθηκαν συνολικά με 36 νέα οχήματα αλλά και με επιπλέον εξοπλισμό, ο οποίος έχει φτάσει και έχει κατανεμηθεί στις υπηρεσίες Τροχαίας. 

Όπως ανέφερε ο Ηλίας Μήτσιος, αστυνόμος Β’ και προϊστάμενος του γραφείου ενημέρωσης δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, η ποσοτική αλλά και ποιοτική αναβάθμιση των μέσων και του εξοπλισμού παρέχει μεγαλύτερες δυνατότητες στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της τροχονομικής αστυνόμευσης, πρωτίστως στο επίπεδο της πρόληψης και μετέπειτα στην καταγραφή και αντιμετώπιση των παραβάσεων.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ