Αθλητικά

Πιστεύουν στην πρόκριση στον ΠΑΣ

Off

Η πίστη των παικτών της ομάδας του ΠΑΣ ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς του 1-1 της Τετάρτης στους «Ζωσιμάδες», αποτυπώνεται στη δήλωση του Γιώργου Παμλίδη.

Ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης της Τετάρτης για τον ΠΑΣ είπε, ότι η ομάδα είχε προετοιμαστεί για έναν τελικό, εννοώντας τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά τώρα θα χρειαστεί να παίξει δύο τελικούς, συμπεριλαμβάνοντας και τον επαναληπτικό.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΣ είναι μεν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, αισθάνονται όμως ταυτόχρονα και απογοητευμένοι, γιατί με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έχασαν, το σκορ θα μπορούσε να είναι από την Τετάρτη σκορ πρόκρισης για τους Γιαννιώτες, που δύσκολα θα ανατρεπόταν στη ρεβάνς. Η εμπειρία όμως των παικτών του Ολυμπιακού. Η κλάση των Σα που αποσόβησε δύο βέβαια τέρματα και του Χασάν, που σκόραρε ένα υπέροχο γκολ, απέφεραν το τελικό 1-1, με τους Γιαννιώτες όμως να συγκεντρώνουν τα εγκωμιαστικά σχόλια των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων της χώρας, αλλά και των αντιπάλων.Ο Μαρτίνς έκανε λόγο για μία ποιοτική και προγραμματισμένη ομάδα και για έναν ημιτελικό, «όπως πρέπει να είναι όλοι οι ημιτελικοί κυπέλλου», ενώ ο Ανδρούτσος αναγνώρισε, ότι το έργο του Ολυμπιακού θα είναι το ίδιο δύσκολο και στον επαναληπτικό.

 

Πανηγυρίζουν για το «Χ»

Χαρακτηριστικό της αίσθησης που άφησε η εμφάνιση της ομάδας του ΠΑΣ στην αναμέτρηση της Τετάρτης ήταν το σύνολο σχεδόν της προσέγγισης του αθλητικού Τύπου ακόμη και εκείνων των μέσων που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό. Με αναφορές στην κλάση των Σα και Χασάν αντίστοιχα, αναφέρουν, ως μεγάλη επιτυχία, ότι ο Ολυμπιακός επέστρεψε με την ισοπαλία στον Πειραιά.

Στο ίδιο πλαίσιο αξίζει να αναφερθούν και οι απορίες που δικαιολογημένα – αν και με καθυστέρηση – εκφράζουν αρκετοί δημοσιογράφοι και σχολιαστές για τους λόγους για τους οποίους παίκτες, όπως ο Σάλιακας, ο Παντελάκης, ο Καρτάλης ή ο Παμλίδης που κάνουν εντυπωσιακή χρονιά δεν περιλαμβάνονται στις προσκλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού για την Εθνική ομάδα.

 

Επιστροφή 

στο πρωτάθλημα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ συνεχίζονται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τη Λαμία και τον Αργ. Γιαννίκη να σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, ώστε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Ο Κρίζμαν δε θα είναι παρών ούτε σε αυτό το παιχνίδι και τίθεται αν αμφιβόλω το χρονικό διάστημα, στο οποίο θα είναι 100% έτοιμος για να επιστρέψει.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ