Επικαιρότητα

ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ Ανοιγοκλείνει τα σχολεία εδώ χωρίς σχέδιο και προετοιμασία

Off

«Η κυβέρνηση όχι μόνον αγνόησε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και των μελών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων αναφορικά με το υγειονομικά ασφαλές άνοιγμα των σχολείων» ανέφερε η Μερόπη Τζούφη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra.

Η βουλευτής και αναπλ. τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι το υπουργείο Παιδείας ανοιγοκλείνει τα σχολεία εδώ και ένα χρόνο, χωρίς σχέδιο και προετοιμασία, ενώ επεσήμανε ότι «η Ελλάδα καταγράφει αρνητικό ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά το συνολικό διάστημα που τα σχολεία έχουν παραμείνει κλειστά».

Ερωτηθείσα για την ψήφο των αποδήμων, η βουλευτής Ιωαννίνων υπενθύμισε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τροποποίησε το σχετικό άρθρο του Συντάγματος, ώστε για πρώτη φορά, οι Έλληνες της Διασποράς να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες.

Η πρόσφατη τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Βουλή εξασφαλίζει πως όλοι οι ομογενείς έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και επαναφέρει στο τραπέζι την προηγούμενη διακομματική συμφωνία, την οποία σήμερα αθετεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου