Επικαιρότητα

Στο «βαθύ κόκκινο» και ο δήμος Βορείων Τζουμέρκων

Off

Στην κατηγορία με το «βαθύ κόκκινο» χρώμα εντάχθηκε από χθες ο δήμος Βορείων Τζουμέρκων, καθώς το επιδημιολογικό φορτίο κρίνεται ιδιαίτερα επιβαρυμένο, με 12 ενεργά κρούσματα, ενώ στις 7 Απριλίου, ήταν μόλις ένα. 

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τον υφυπουργό Πολ. Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ενημέρωσης. Στην ίδια κατηγορία παραμένουν οι δήμοι Ιωαννιτών και Κόνιτσας, ενώ δεν υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή που να αφορά τις τέσσερις ΠΕ της Ηπείρου.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 29 νέα κρούσματα στην Ήπειρο, τα 27 εκ των οποίων στα Ιωάννινα, ένα στην Άρτα και ένα στην Πρέβεζα. Συνολικά, σε επίπεδο χώρας ανακοινώθηκαν χθες, 3067 κρούσματα και 91 νέοι θάνατοι.

 

Επαναλειτουργούν οι σχολές οδηγών

Το άνοιγμα των σχολών οδηγών από τη Δευτέρα, 19 Απριλίου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε, το άνοιγμα θα γίνει με μέτρα.

Αυτά είναι:

Τα θεωρητικά μαθήματα και οι θεωρητικές εξετάσεις θα γίνονται μόνο διαδικτυακά.

Θα γίνονται υποχρεωτικά self tests ανά εβδομάδα για τους εργαζόμενους.

Υποχρεωτικά self tests για τους εξεταζόμενους 24 ώρες πριν την πρακτική εξέταση.

Εκπαιδευτές και εξεταστές θα κάνουν υποχρεωτικά self tests δυο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη.

Τα ραντεβού των εξετάσεων για γίνονται ανά μία ώρα και θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό (χρήση μάσκας, ανοιχτά παράθυρα κλπ).

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου