Επικαιρότητα

Συνάντηση με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ είχε ο Δήμαρχος

Off

Τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Κατά την συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή και τονίστηκε η ανάγκη τήρησης των μέτρων από όλους και κατά το διάστημα των εορτών.

Επίσης επισημάνθηκε η συμβολή του Δήμου τόσο στην διενέργεια τεστ όσο και στον εμβολιασμό ειδικά των ηλικιωμένων και μοναχικών ατόμων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην επιτάχυνση της εμβολιαστικής διαδικασίας η οποία δρομολογείται για τις επόμενες ημέρες καθώς ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού θα είναι αυτός που θα σημάνει και την έξοδο από την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι. 

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέφτηκε το πρωί και το ΠΓΝΙ και είχε συνάντηση με τη Διοίκηση. Για το θέμα των ΚΟΜΥ στα νοσοκομεία ανέφερε σε δηλώσεις του: «Οι κινητές ομάδες είναι για ανοιχτές δειγματοληψίες. Πουθενά δεν συνέβαινε αυτό που γινόταν στα Γιάννενα με τις ΚΟΜΥ στα δύο νοσοκομεία. Γνωρίζω το πρόβλημα και την χρηστικότητα της ύπαρξης των Κινητών Μονάδων στα νοσοκομεία. Θα συζητήσω το θέμα και με την συντονίστρια της περιοχής και θα επικοινωνήσω με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ αναζητώντας λύση. Σας λέω όμως ότι αυτό συνέβαινε μόνο στα Γιάννενα…».

Επιπλέον εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά που γίνεται στα νοσοκομεία της πόλης.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου