Αθλητικά, Επικαιρότητα

Κλείνουν οι εκκρεμότητες τον Μάιο

Off

Το απόγευμα της Τρίτης, μετά το Πάσχα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που μετά από ένα πρόγραμμα «βουνό», απολαμβάνουν ολιγοήμερες διακοπές, λίγο πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της χρονιάς.

Κάποιοι από τους παίκτες έμειναν στην Αθήνα, μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αναχωρήσουν από εκεί για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ενώ ο Αργ. Γιαννίκης βρίσκεται στη Γερμανία από όπου αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη. 

Η επόμενη αναμέτρηση για τον ΠΑΣ είναι το επόμενο Σάββατο 8 Μαΐου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς και η χρονιά θα κλείσει λίγες ημέρες μετά με την αναμέτρηση στο Αλκαζάρ απέναντι στη Λάρισα. 

Το θέμα του προπονητή είναι το μείζον για την ομάδα του ΠΑΣ, με τον Γ. Χριστοβασίλη να περιμένει την απάντηση του έλληνα τεχνικού στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών για δύο ακόμη χρόνια. Ο Γιαννίκης θα δώσει την απάντησή του, μαζί και την έκθεση για κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας, καταθέτοντας την άποψή του, για το εάν μπορεί ή πρέπει να μείνει στην ομάδα, ανεξάρτητα από την απόφαση που θα λάβει ο ίδιος.

 

Τι θα γίνει με τα γήπεδα

Προφανώς και είναι εξαιρετικά σημαντική η απόφαση του προπονητή για το αν παραμείνει ή όχι στον πάγκο της ομάδας, κάτι που θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες και απαιτήσεις που έχει ο ίδιος από την ΠΑΕ και όχι τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο σε επίπεδο βελτίωσης των υποδομών και των βοηθητικών γηπέδων. Μέχρι στιγμής, το μάλλον βέβαιο είναι, ότι ο αγωνιστικός χώρος στους «Ζωσιμάδες» θα ανακατασκευαστεί από την αρχή, με τη δαπάνη ή μέρος αυτής να καλύπτεται από τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι ομάδες από το «Στοίχημα», προφανώς όμως και από τη ΓΓΑ, στη περίπτωση του γηπέδου των Ιωαννίνων.

Ακόμη πιο σημαντικό όμως για την απόφαση που θα λάβει ο κ. Γιαννίκης φαίνεται πως είναι το θέμα των βοηθητικών γηπέδων, με τα υπάρχοντα στο ΠΕΑΚΙ να μην καλύπτουν τις στοιχειώδεις έστω ανάγκες για την προετοιμασία μίας ομάδας της Σούπερ Λίγκα.

Το θέμα είναι ακριβώς, ποια είναι τα περιθώρια της ΠΑΕ σε συνεργασία με την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ να βελτιώσει τις υπάρχουσες υποδομές ή να δημιουργήσει άλλες, σε παρακείμενο χώρο, όπως έχει ήδη προταθεί, αλλά επί της ουσίας δεν υπάρχει καμία απολύτως απάντηση σε πρακτικό επίπεδο.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ