Επικαιρότητα

Αναδεικνύεται η κρυμμένη ομορφιά του τόπου

Off

Τη νικήτρια του φωτογραφικού διαγωνισμού που είχε προκηρυχθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και είχε ως σκοπό να αναδειχθούν άγνωστες γωνιές της περιοχής, βράβευσε ο Δήμος Ιωαννιτών.

Από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν επιλέχθηκε αυτή της Λαμπρίνας Θεοχάρη, μαθήτριας Λυκείου, η οποία αποτύπωσε ένα μοναδικό τοπίο στη διαδρομή Πλατανιάς- Γερακαρίου, στη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας.

«Είναι ένα σημείο άγνωστο στους περισσότερους αλλά μοναδικής φυσικής ομορφιάς κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία» σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βασίλης Βλέτσας.

Το δώρο στην Λαμπρίνα Θεοχάρη παρέδωσε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό και αποδέχθηκε την πρόσκληση της μαθήτριας να επισκεφθεί την συγκεκριμένη περιοχή στο άμεσο μέλλον.

 

Διαγωνισμός για μπαλκόνι

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος προκηρύσσει διαγωνισμό για το ομορφότερο μπαλκόνι της πόλης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Τμήματος Περιβάλλοντος που σκοπό έχει να παρακινήσει όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες ώστε να δημιουργήσουν όμορφα και πολύχρωμα μπαλκόνια, βάζοντας τα φυτά και τα λουλούδια στην καθημερινότητά μας.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστέλλουν τις φωτογραφίες από τα μπαλκόνια τους και τα στοιχεία τους στο e-mail: antpamvotis@gmail.com.

Η επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας θα γίνει από το Τμήμα Περιβάλλοντος και στη συνέχεια το ομορφότερο μπαλκόνι θα φωτογραφηθεί από τον Δήμο και το υλικό θα αξιοποιηθεί από το γραφείο τουρισμού του Δήμου.

«Πρόκειται για μία από τις δράσεις που υλοποιούμε ως Δήμος για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του φετινού εορτασμού το οποίο θα περιλαμβάνει ένα πλέγμα ενεργειών με επίκεντρο την λίμνη», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας. 

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ