Επικαιρότητα

Ενδείξεις προσέγγισης με Γιαννίκη

Off

Με το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει τεθεί σε… αναστολή προπονήσεων, λόγω των πέντε κρουσμάτων κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν την περασμένη Πέμπτη, και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των νέων τεστ που έγιναν χθες, το ενδιαφέρον στον ΠΑΣ έχει στραφεί στο θέμα Γιαννίκη και στη συγκρότηση του ρόστερ της νέας σεζόν.

Τα πρώτα θετικά μηνύματα ήρθαν από την ΠΑΕ με την επίτευξη της συμφωνίας για επέκταση του συμβολαίου και για την επόμενη σεζόν με τον Γιούρι Λοντίγκιν, που ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της εξαιρετικής πορείας του ΠΑΣ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και στη διοργάνωση του κυπέλλου.

Η ανακοίνωση έγινε το Σάββατο από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τον Λοντίγκιν να κάνει μία γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει : «Είμαι πολύ χαρούμενος που σαν επιστέγασμα μιας τόσο πετυχημένης σεζόν τόσο για την ομάδα όσο και για μένα, ήρθε αυτή η ανανέωση. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τα πάντα για την επίτευξη των στόχων μας».

Ίσως όμως ακόμη πιο σημαντική ως προς το περιεχόμενο και ως προς την διάθεση συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών για δύο ακόμη έτη, είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με την πρώτη συζήτηση που έγινε για την αξιολόγηση της ποδοσφαιρικής περιόδου μεταξύ διοίκησης και Αργ. Γιαννίκη.

Στην ανακοίνωση, τονίζεται, ότι οι δύο πλευρές εκτός από την αξιολόγηση της σεζόν που τελειώνει, μοιράστηκαν σκέψεις και για την επόμενη σεζόν, κάτι που επιβεβαιώνει, ότι έχουν ήδη διαπιστωθεί σημεία προσέγγισης και η πιθανότητα της συμφωνίας για την συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, δεν είναι απίθανη, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, κατά κύριο λόγο στον αθηναϊκό Τύπο, που όπως έχει αποδειχθεί, βέβαια, σπάνια «πέφτει μέσα» σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιλογές της διοίκησης Χριστοβασίλη.

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε πληθώρα δημοσιευμάτων τα οποία, αυθαίρετα και αναληθώς, “ενημερώνουν” σχετικά με υποτιθέμενες αποφάσεις του προπονητή μας κ. Γιαννίκη για το μέλλον του στην ομάδα.

Επειδή κατανοούμε απόλυτα την αγωνία των φιλάθλων μας, θα θέλαμε εμείς να τους ενημερώσουμε ότι σήμερα η διοίκηση και ο προπονητής μας προέβησαν σε από κοινού αξιολόγηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα δεδομένα και τις ανάγκες της επερχόμενης σεζόν.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα επανέλθουμε για να ανακοινώσουμε τις αποφάσεις προπονητή και διοίκησης για το “αύριο” της ομάδας που προκάλεσε τον θαυμασμό και σεβασμό όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 

Προπονήσεις από αύριο εάν…

Στον ΠΑΣ περίμεναν μέχρι αργά τα αποτελέσματα των νέων μοριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά την επιβεβαίωση των πέντε κρουσμάτων κορωνοϊού την περασμένη εβδομάδα. Αν τα τεστ είναι αρνητικά, τότε οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν πιθανότατα την Πέμπτη και η ομάδα θα ταξιδέψει με αποστολή ανάγκης το Σάββατο στη Λάρισα. Οι πέντε παίκτες που έχουν βρεθεί θετικοί, είναι ασυμπτωματικοί και καλά στην υγεία τους, για αυτούς όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της περιόδου έχουν τελειώσει, αφού δεν προλαβαίνουν να αγωνιστούν ούτε στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης 19 Μαΐου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες».

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου