Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 09:16
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα

Η νέα κοπή πλατάνου έφερε διαμαρτυρίες

Off

Στην κοπή ενός ακόμη πλατάνου προχώρησε νωρίς χτες το πρωί το Τμήμα Πρασίνου του δήμου Ιωαννιτών, με τη συνδρομή ιδιώτη αυτή τη φορά, στο χώρο μπροστά από τις καφετέριες στον Μώλο, προκαλώντας όπως είναι φυσικό, τις διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών. 

Ο λόγος είναι προφανής, αφού η κοπή του άρρωστου πλατάνου από την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους, δεν έγινε την ίδια περίοδο με όλα τα υπόλοιπα που κόπηκαν στο παραλίμνιο το χειμώνα, αλλά σε μία χρονική στιγμή, όπου έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τα καταστήματα εστίασης και οι καφετέριες, μετά από επτά σχεδόν μήνες αναστολής λειτουργίας. 

Έτσι, χρειάστηκε από τα ξημερώματα να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα και τις ομπρέλες για να δοθεί χώρος στο συνεργείο ώστε να κάνει τις εργασίες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα. 

Παρών στη διαδικασία και ο αντιδήμαρχος Αρ. Παππάς που τόνισε, ότι η καθυστέρηση υπήρξε, γιατί έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα από την ημέρα που χρησιμοποιήθηκε το ειδικό φάρμακο αποξήρανσης του πλατάνου, κατανοώντας παράλληλα τη δυσαρέσκεια των επαγγελματιών, για τη χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να γίνει η κοπή. Από την άλλη, ο Δημ. Τενεχτσής, επαγγελματίας στην εστίαση μετέφερε τις διαμαρτυρίες των συναδέλφων για τη χρονική στιγμή των εργασιών, κυρίως όμως γιατί όπως είπε, δεν έχουν πειστεί, ότι ο τρόπος που έχει επιλεγεί για την σήμανση των άρρωστων δένδρων και την κοπή τους, είναι ο πλέον ενδεδειγμένος. 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ